icon

Kto čaká na zázrak?

tinka0000
19. apr 2018

Kto somnou caka na zazrak?? Som 5dpo a som nervozna lebo neviem nacom som 🙄🤨Je natom niekto podobne🤩🤩

engbeng
24. apr 2018

@majkaaaaaa prave som si dohodla inseminaciu na budúci mesiac, tak skôr či neskôr niečo vyjde! Ďakujem

tinka0000
autor
24. apr 2018

@engbeng som natom rovnako :( biely test..a 10dpo :( sa idem zblaznit :(

engbeng
24. apr 2018

@tinka0000 ja som si na cd21 nechala zmerať hladinu progesterónu v krvi. Mala som 21 nmol/L a minimálna hladina na uhniezdenie je 30 nmol/L. Už som dotestovala teda tento mesiac, ostatným držím palce, môj čas je budúci mesiac 🙂

tinka0000
autor
24. apr 2018

@engbeng a to kde si isla k lekarovi alebo ako ? 🙂 Skoda ze si to nemozem Ja urobit :D
Plati sa zato? Dakujem :P

amarilka26
24. apr 2018

prečítala som si diskusiu a neda mi nereagovat. drzim Vam vsetkym velmi palecky dievcata....prezivala som to iste co Vy, no teraz mam 37 r. a konecne po dvoch potratoch a operacii maternice som v 23.tyzdni tehotenstva. Drzte sa.... (asi to hovoria vsetky, no uz som to pomaly vzdavala a prestala riesit ovulku atd..no a nejakym zazrakom to vyslo)

tinka0000
autor
24. apr 2018

@amarilka26 ano, vela robi psychika, ale Ja neviem vypnut... neviem nato nemysliet ze nerobit si ovu testy :D viem ze psychika robi vela, ze u 99% zien nieje chyba ze sa nedari, ze je problem u nej alebo u muza... chyba a problem je PSYCHIKA :(

amarilka26
24. apr 2018

@tinka0000 presne tak, je to vsetko v hlave. Priatel uz bol hotovy ked som vybehla s ovulacnym testom v ruke 🙂 a po druhom potrate som si uz povedala ze dost, ze uz mi to asi nie je sudene a ze deti mat asi skratka nebudem. ku koncu leta sme sa stahovali, mali vela starosti a ked sa situacia upokojila, tak to prislo. Teraz si picham denne injekcie, po kazdom pichnuti v bruchu zomieram strachom ci je vsetko v poriadku, na internom, gynekologii a endokr. som varena pecena, ale uz si lekari zvykli ze to so mnou ine nebude asi 🙂 Treba vsetko hodit za hlavu 🙂 ja som sa sice rozculovala ked mi to stale niekto hovoril, ale fakt to funguje 🙂

nini1010
24. apr 2018

Ja som mala 11 DPO tiež stále negatívny test, ale ako vždy hovorím, kým nepríde MS šanca je stále. Navyše mala som tento mesiac riadenú ovuláciu takže bola šanca vyššia ako keď sme sa triafali do ovulky. Už sa mi raz tak podarilo otehotnieť a verím že to vyjde znova 🙂

tamisi
24. apr 2018

@kiwja presne tak čakám i ja 😉

tamisi
24. apr 2018

@engbeng takže budúci mesiac sa to určite podarí! Držím palce 😘 do ktorého centra sa chystáte?

kiwja
24. apr 2018

Tamisi kedy testujes ty? Drzim päste (tak ako všetkým 🙂...

tamisi
24. apr 2018

@kiwja no počkám ešte do dňa neočakávanej😉 takže v sobotu.... už som toľkokrát bola sklamaná, že už to nezvládam. Taktiež už rozmýšľam nad iui. Už najvyšší čas nejako pomôcť nie len čakať. Som rok po Lsk, mám 1vajcovod a už 35 takže najvyšší čas 🙄

evita168
24. apr 2018

Ja cakam na sobotu rano kedy idem testovat

engbeng
24. apr 2018

@tinka0000 Isla som na 1.konzultaciu do CAR, ale nie na SK a áno platila som z vlastného vačku, ten progesterón má vyšiel na <20 eur

tinka0000
autor
24. apr 2018

@engbeng ale Tebe sa uz dlhsie nedari otehotniet alebo ??

engbeng
24. apr 2018

@tinka0000 ani to zas tak dlho nie je, ale nezvládam čakať :-/

engbeng
24. apr 2018

@tamisi ja som na druhom konci sveta 🙂 ďakujem, úplne ma v takýto deň tešia milé slová :-*

kiwja
24. apr 2018

@tamisi a ako dlho sa snažíte? Niekedy možno treba trosku prírode pomôcť
My po 9 ročnom vzťahu by sme sa tiež chceli posunúť a tak nechávame tomu zatiaľ voľný priebeh (ale aj tak odratávam dni do MS ) ak by sa dlhšie nedarilo tiež by som vyhľadala odborníka

nini1010
24. apr 2018

Baby dnes 11 DPO a ja na teste zacinam nieco siiipit 😊 je to duch duchov ale prilis pekne ohraniceny tak uvidime zajtra 😊

tamisi
24. apr 2018

@engbeng verím tomu, že sa budeme tešiť spolu😘😘😘 veď sme na rade😉 a nebude náhoda že sne sa tu takto pekne stretli😉😙 držím palčeky!

tamisi
24. apr 2018

@kiwja veru tak niekedy treba i pomôcť... No možno😊... podržíme sa a pošleme si energiu navzájom a verím, že sa nám podarí😘

tamisi
24. apr 2018

@kiwja no nevydržala som bola som v meste tak pri nákupe v dm som i testíky prihodila...Tak som robila navečer. No tak neviem niečo tam je? V sobotu nečakávaná...

sandra151
Autor odpoveď zmazal
tinka0000
autor
24. apr 2018

@tamisi jasne ze anoooo.. Krasna ruzova ciarocka.. Drzim palceee
Kolko dpo si?

sandra151
Autor odpoveď zmazal
tamisi
24. apr 2018

@sandra151
@tinka0000 ďakujem ste milé! Nevydržala som ešte poobede som bola presvedčená, že až v sobotu a zasa som to nezvládla. 😊12-13dpo tentokrát som natestovala bo už nezvládam....

tamisi
24. apr 2018

@sandra151 veľmi držím palce pri testovaní!

nini1010
Autor odpoveď zmazal
sandra151
Autor odpoveď zmazal
z1984
24. apr 2018

Ahojte dnes mi lekar potvrdil že sa neujalo😕 tak sme sa tešili. Držim palce