Kto čaká na zázrak?
Kto somnou caka na zazrak?? Som 5dpo a som nervozna lebo neviem nacom som 🙄🤨Je natom niekto podobne🤩🤩
prečítala som si diskusiu a neda mi nereagovat. drzim Vam vsetkym velmi palecky dievcata....prezivala som to iste co Vy, no teraz mam 37 r. a konecne po dvoch potratoch a operacii maternice som v 23.tyzdni tehotenstva. Drzte sa.... (asi to hovoria vsetky, no uz som to pomaly vzdavala a prestala riesit ovulku atd..no a nejakym zazrakom to vyslo)
@amarilka26 ano, vela robi psychika, ale Ja neviem vypnut... neviem nato nemysliet ze nerobit si ovu testy :D viem ze psychika robi vela, ze u 99% zien nieje chyba ze sa nedari, ze je problem u nej alebo u muza... chyba a problem je PSYCHIKA :(
@tinka0000 presne tak, je to vsetko v hlave. Priatel uz bol hotovy ked som vybehla s ovulacnym testom v ruke 🙂 a po druhom potrate som si uz povedala ze dost, ze uz mi to asi nie je sudene a ze deti mat asi skratka nebudem. ku koncu leta sme sa stahovali, mali vela starosti a ked sa situacia upokojila, tak to prislo. Teraz si picham denne injekcie, po kazdom pichnuti v bruchu zomieram strachom ci je vsetko v poriadku, na internom, gynekologii a endokr. som varena pecena, ale uz si lekari zvykli ze to so mnou ine nebude asi 🙂 Treba vsetko hodit za hlavu 🙂 ja som sa sice rozculovala ked mi to stale niekto hovoril, ale fakt to funguje 🙂
Ja som mala 11 DPO tiež stále negatívny test, ale ako vždy hovorím, kým nepríde MS šanca je stále. Navyše mala som tento mesiac riadenú ovuláciu takže bola šanca vyššia ako keď sme sa triafali do ovulky. Už sa mi raz tak podarilo otehotnieť a verím že to vyjde znova 🙂
Tamisi kedy testujes ty? Drzim päste (tak ako všetkým 🙂...
Ja cakam na sobotu rano kedy idem testovat
Baby dnes 11 DPO a ja na teste zacinam nieco siiipit 😊 je to duch duchov ale prilis pekne ohraniceny tak uvidime zajtra 😊
Ahojte dnes mi lekar potvrdil že sa neujalo😕 tak sme sa tešili. Držim palce

@majkaaaaaa prave som si dohodla inseminaciu na budúci mesiac, tak skôr či neskôr niečo vyjde! Ďakujem