Kto čaká na zázrak?
Kto somnou caka na zazrak?? Som 5dpo a som nervozna lebo neviem nacom som 🙄🤨Je natom niekto podobne🤩🤩
Baby po akom case, kedy ste mali nevolnosti..??
Priznaky a ake.
Dakujem 😍
@tinka0000 ja som 8tt a nemam vobec ziadne znaky tehotenstva okrem chybajucej ms a pozitivnych testov. normalne niekedy rozmyslam, ci som ozaj tehotna 🙂 ale idem vo stvrtok na sono, tak uz hadam potom uverim 🙂
a chodim stale na pole dance, vobec mi to nevadi prekvapujuco, fakt sa citim uplne netehotne 🙂
@zabka1987 a kam idete, ak to nie je tajomstvo? 🙂
a ako dlho ho chces tajit? ja som musela na pole dance povedat trenerke, aby ma viac istila, aby som blbo nepadla nahodou.
ale inak som myslela, ze poviem po stvrtkovom sone, ale neviem, ci sa mi chce, lebo presne ako pises, uz pri tretom to bolo take, ze no, uz hadam aj stacilo.
kks, ja nechapem preco ludia maju pocit, ze Ti mozu rozpravat do poctu deti. vsak my ich zivime, my sa starame, nikto nam nepomaha.
@soldi juj presne toto ja nechcem počúvať, cele tehotenstvo mi znechutili uplne. Egypt ideme iba. A chcem to tajiť min do 20tt 😁 momentálne som i tak pribrala haha a mne nikto netu pije štvrté, to bude teda prekvapko a myslím niekto aj infarkt dostane napr svokra a mužov a babka 😁 i keď vedia ze chceme ale myslia si tak o 10rokov 😁 a môj muž si myslí že ti dieťa budeme plodit aspoň rok a bac teraz na prvú šupu. Ešte ti ani nevie ze mi vyšiel test 😂
Inak ja som 14dpo a stále nič... Tak začínam mať zas nádej, ale najneskôr zajtra uvidím. Rada by som sa k vám tehotným pridala, jaj. Dnes som celý deň nepríjemná
@zabka1987 vsak egypt super, na kolko idete?
my ideme v juni na malorku, sme si prenajali dom pri mori, tak som zvedava ake to bude 🙂
ja som prave dost vela schudla, takze asi mi brucho bude skoro vidno, lebo uz som ho mala takmer uplne ploche a uz teraz vidim, ze trochu vypuca. a v lete sa to neda tak schovat ako v zime 😂
my sme praveze uz nechceli, taku super pracu mam, povysili ma teraz v marci, tak aj kvoli tomu som nestastna, no ☹
@soldi juj mici to preto ze ti bude dopriate dievčatko 😍 Juuuj tak to super, aj ja som chcela Španielsko no my vieme ísť iba teraz na zač. mája tak sa ťažko hľadalo a hlavne v cene lepšej s 3detmi. Ako aj ja som na pochybách ako bude aké ci 3 ci 4 je to už jedno 😊 tvoji majú skoro všetci tuším cca ako moji však? Moji budú mať v júni 7 a 4 a posledne sne mali spoločný termín 😁
Už som písala v inej téme, ale napíšem aj tu - mám pozitívny test!! 15 dpo. Napriek negatívnym až do 11 dpo. Už som to vzdala a aha, motyka vystrelila... Pridávam sa k vám!! Jupí!!!!
@tinka0000 robila si test? 😊
@hennyinnsbruck nie este. Dneska urobim. 😊😊
@tinka0000 cakam cakam😀😀
@hennyinnsbruck taka si nedockava? 😁
@tinka0000 hej🤗
@tinka0000 😂😂😂jasne ked ta netlaci... Ja lezala zo zaciatku normal na bruchu Teraz som jak paragraf vykrutena😂na bruchu ale predsa nejak na boku
@hennyinnsbruck tu ho mas 😁😁😁
@tinka0000 konecne!!!! Pekna Ciarka juhuuuuuuu
🤗🤗

@soldi idem do mesta tak kúpim dáky 😁