Ktoré hydratačné telové mlieko odporúčate?
Po sprchovani nech nieje taka sucha pokozka, len si neviem vybrat nejaky hydratacny vyrobok.
Ake pouzivate a ste spokojne?
ja som velmi spokojna s Topicrem
predpokladam, ze si sa doteraz nenatierala. cize suchost tvojej pokozky je sposobena hlavne tym, ze si si ppkozku neosetrovala a teda maju na to vplyv aj ine faktory. ak nie si zvknuta, nepouzivala by som nic velmi tazke - mastne. mohlo by ti to vadit. ak nemas citlivu pokozku, tak potom ti staci hocico z drogerky z takych tych znamych znaciek - Dove, Nivea ( len tmavomodra nivea je mastna, teda ak ma este taky obal), tiez Garnier.
hlavne si nekupuj nejake tie lacne mlieka, nneznamych znaciek. to je vacsinou taka voda a su nanic. ozaj ja Ziaja ma fajn mlieka ( v 101 ).
potom je aj lekarenska kozmetika. ja mam teraz taky krem na telo a tusim je aj na tvar - Cerave. je fajn, tiez som mala A-derma ( vyborne produkty, ale su trosku mastnejsie, no vstrebavaju sa fajn ). toez La Roche Posay som mala jedno mlieko a tpo bolo celkom lahke. no nepoviem ti ake. na tychto znackach su castokrat nazvy a teda to mi do hlavy nelezie.

Ja pouzivam bi oil, na cele telo prakticky ako som tehotna. Este neutrogena je celkom fajn