Kvalita vlasov počas tehotenstva
Ahojte .aká bola kvalita vašich vlasov v tehotenstve?ja som prekvapená o koľko menej mi padajú a neviem či je to tehotenstvom alebo kozmetikou.bojim sa že po pôrode sa to vráti
Vyborna, vobec nepadali a predtym to bolo strasne nieco. Lenze ako vsetci dobre vieme, co nevypadne pocas tehotenstva, vypadne potom…a potom to zacalo 😁
@modrahruska no si ma nepotešila 😭
hormony etc-- taka hriva ja lusk ..ale nastastie po porode u mna vypadavanie az tak hrozne nebolo .. ale ja som jedna z mala.. zial vacsine vypadne a su horsie ako predtym ..
hormony etc-- taka hriva ja lusk ..ale nastastie po porode u mna vypadavanie az tak hrozne nebolo .. ale ja som jedna z mala.. zial vacsine vypadne a su horsie ako predtym ..
@ukgirls Bože,že ja som sem vôbec písala 🤣
Tak to ma mrzi, ale aspon nebudes prekvapena. Ani ja som nebola lebo som bola pripravena na to ked som videla kamosky predo mnou. Ale poviem ti jedno, s tym malym zazrakom v naruci ti to bude taaaak jedno 🥰
U mna sa v tehotenstve vobec nic nezmenilo, ale zase potom ani po porode nie. Kamoska co mala v tehotenstve vynikajuce vlasy, tak po porode sa musela dat ostrihat :( Ale zase dorastli v pohode potom.
Prosím už dosť 🙏😭😅.Ja mám teda genetiku na prd,vlasy slabé, jemné,padali...a tešila som sa že konečne som si našla dobrú kozmetiku.no nič...ešte aspoň chvíľu sa môžem tešiť
Vždy som mala jemne riedke vlasy, v oboch tehotenstvach zrazu krásne, lesklé. Po pôrodoch metla na hlave a ostali mi kuty
Vzdy som mala krasne, huste vlasy, pocas tehotenstva dokonca lepsie ako kedykolvek predtym. Teraz, 9m po, mam pocit, ze o chvilu budem plesata 😅😅😅 ale mam kopu tych baby vlasov
Je to hormonmi.. mne rychlejsie rastu, viac mastneju, ale hustota je asi rovnaka, nemam pocit ze by boli hustejsie, pevnejsie, vypadavaju asi rovnako ako pred tehotenstvom. Tak snad mi po porode nebudu nejak viac extra vypadavat 🫣
Kvalita počas dvoch tehotenstiev taka ako nikdy, naozaj krásne lesklé a nepadali 🙂 ale potom som zistila že to bolo asi preto aby práve po pôrode malo čo vypadať 😀 potom to bolo šialené mala som doslova hole kuty
Ja ti neviem..v tehotenstve sa mi dako vlasy nezmenili a praveže teraz po porode mam pocit že hustejšie..vobec nepadajú.Je zas pravda že si dávam pozor na zdravšiu stravu a vitamíny lebo kojim.
Tiež som to tak mala. Po pôrode to dobehli až až . Niektorým sa počas tehu zmení aj kvalita alebo typ vlasov, kučeravé sa vyrovnajú do vlnitych atd. Môžu za to hormóny. Po pôrode som brala Donna hair a vlasy padať prestali cca do dvoch mesiacov.

Vyborna, vobec nepadali a predtym to bolo strasne nieco. Lenze ako vsetci dobre vieme, co nevypadne pocas tehotenstva, vypadne potom…a potom to zacalo 😁