Kvapky do nosa Olynth. Neuškodia mi v tehotenstve?
Ahojte žienky.
Mám už cez týždeň nádchu. Od piatku si musím dávať aj kvapky do nosa. Bohužiaľ tie morské vodičky mi vôbec nepomáhajú, skôr naopak. Vždy som s tým mala problémy aj mimo tehotenstva. Ak nádcha, tak poriadna. Naparovanie mi tiež nepomáha. Jediná pomoc su pre mňa tieto agresívne kvapky. Ako bonus sa mi upchal slzný kanálik. Včera som si ho bola dať prepchať, ale doktorka ma upozornila, že ak nebude stále priechodný nos, tak sa mi to vráti a hrozia mi antibiotiká-čo by bolo ešte horšie. Chcem od Vás možno upokojenie, že tie kvapky neublížia alebo ešte alternatívy akými môžem ten nos riadne prepchať. Ono ani nie je tak problém v hlienoch ako v opuchu sliznice. Ďakujem
Ja uz mesiac som na.Otrivine, od 8. Mesiaca,inak.nemam.sancu dýchať nosom.
Ja som v 5mesiaci a nos mam upchaty uz viac ako 2 tyzdne.nemam sople iba sa mi upchava nos..
pouzivam muconhasal plus inac by som ani nevyspala.chystam sa k lekarke tak uvidim co mi povie...
Ahojte ja som tehotna 17tyžden a tiež mam upchatý nos už od začiatku tehotenstva a tiež mi nezaberaju žiadne ine kvapky iba olynt mám aj ja obavy o dieťaťko no bez ních sa žial nenadýchnem :(

@sisia765 nie