icon

Kýchanie v 5. týždni

tinka0000
11. dec 2017

Ahooojte.Prosim Vas,som v 5tt a beriem.DUPHOSTAN, 3KRAT.denne.
Chcem.sa opytat ak.si zena kycha viac krat nemoze.to poskodit? Mozno hlupa otazka.ale.predsa.:grinning:
Vdaka za rady

evittam
11. dec 2017

Nie. Môžeš dokonca aj kašľať, grgat, prdiet viackrát po sebe.

pribinak
11. dec 2017

Si robis srandu, ze?

evittam
11. dec 2017

@pribinak No, vyzera to tak,ze tu máme novú tehulku, s ktorou bude zase kopec srandy.😉

pribinak
11. dec 2017

@evittam raz sa tu jedna tehotna pytala ci moze v 13tt jesť mentolové žuvačky. Tu nikto neprekoná

evittam
11. dec 2017

@pribinak No u mna bola top jedna čo sa pytala, ze ci ak vdychla trblietky z vianočných guli,ze ci sa to nedostane k bábätku a neposkodi ho to.

tinka0000
autor
11. dec 2017

Ja.som.sa.opytala.normalne tak cakala.som.odpovede.normalne a nie.vysmechy,
Az.jedna.odpoved bola.normalna.
Tak sa bojim o.nunu
Som.na.rizikovom a beriem 3krat denne.duphostan,ascorutin rano.a vecer.
Mal.niekto.skusenosti?
Dakujem.
Dufam.ze.bude vsetko v poriadku.

beky1813
11. dec 2017

@tinka0000 no takymto stresovanim, pozorovanim a rozmyslanim si moc nepomozes. Mas este pred sebou dost tyzdnov. Ak budes vsetko analyzovat, tak skoncis o chvilu u cvokara.

evittam
11. dec 2017

@tinka0000 Tak inak-co by sa akoze malo stať ked si kychnes viackrát po sebe?

fatima99
11. dec 2017

neboj, nic sa nemoze stat, klud 🙂

enuliek
11. dec 2017

@tinka0000 daj si do googlu..kychanie v tehotenstve a precitaj si..uz tu take temy boli...kazdy sa boji o babo a riesime viac ako treba ale v jednom maju baby pravdu..hlavne klid a nestresovat..a to som aj ja taky riesitel vsetkeho 🙂 uzi si tehu brusko a potom babatko..vsetko dobre zelam

diana20
11. dec 2017

@tinka0000 volá sa to duphaston a nie duphostan a keď si pozrieš na nete čo to o tehotenstve a kychani, zistis, že je úplne normálne kýchať veľa v tehotenstve, niektoré ženy sú dokonca nonstop "nachladnute" počas celého tehotenstva.. ja som celé druhé tehotenstvo kychala a malá upchaty nos a tiež som bola má rizikovom a v pohode.. donosila som ho skoro do konca, v 38tt sa začal pýtať sám 😉