Lekár videl pohlavie na ultrazvuku v 13 týždni
Myslela som si, že je to možné zistiť až podstatne neskôr, ale dnes ma lekár prekvapil správou, že to bude chlapček. 🙂 Ako je to možné tak skoro? Povedali to tak skoro aj niekomu z vás?
ale ved phlavné orgány sa vyvíjaju až v 15-16 týž.
najskor to malo byt dievcatko a nakoniec je z neho chlapcek 😀 na upresnenie pohlavia sme si museli pockat........cize lekarka sa v skorom prvom stanoveni pohlavia mylila 🙄
mne doktor povedal ze cakame pravdepodobne dievcatko to som bola 14tyzdni a teraz idem do poradne v 16 tyzdni myslite ze ked bude dobre otocene ze uz to bude vidno lepsie ... teda by mi uz mohol povedalt pohlavie naisto?????
Ahojte,
Pri prvom tehotenstve mi v 13 TT predpovedal dievčatko, a aj bolo. Teraz pri druhom, detto. Na základe nejakej malinkej kostičky, dievčatá ju majú rovnú a chlapci zahnutu dohora. Nie som lekárka, tak Vám nepoviem o akú kostičku sa jedná. A asi závisí aké má dr. certifikáty. Môj lekár dr. Babjak, čo poznám ženy, sa nemýlil. Prenatal, sro, Žilina ak by bol niekto zvedavý 😉
@alex93 ja ano. Chlapec alebo dievca😜😜😜😎lekar videl daco?
Mne povedal Dr. už v 12 - stom týždni že to bude chlapec a pri každom ďalšom sone to aj potvrdil 😉
my sme boli v 13tt na 3Dcku a urobil aj taky pohlad akoby zhora dole,ze najskor hlavicka, potom brusko a ked isiel nizsie,hovori,ze to ani nemusí komentovať. a fakt to je chlapec 🙂
Mne pri prvom tehu v 20tt povedali ze dievčatko no a pri ďalšom USG okolo 30tt zrazu chalanisko ako buk 😁
@prskavka2223 ahoj už sa bábo asi narodilo, povedala by som že to je dievčatko... či?

nam povedali pohlavie na 3D v 16tt ale prepol pritom do 2D zobrazenia a bol si na 95% isty...dalsie uzv to len potvrdili...podla mna skuseny odbornik s kvalitnou technikou to dokaze vidiet, samozrejme existuje urcite percento omylov, pricom chlapcek je skor isty ako dievcatko 🙂