icon

Lekár videl pohlavie na ultrazvuku v 13 týždni

nadoviva
1. dec 2011

Myslela som si, že je to možné zistiť až podstatne neskôr, ale dnes ma lekár prekvapil správou, že to bude chlapček. 🙂 Ako je to možné tak skoro? Povedali to tak skoro aj niekomu z vás?

Strana
z2
tigri
2. dec 2011

nam povedali pohlavie na 3D v 16tt ale prepol pritom do 2D zobrazenia a bol si na 95% isty...dalsie uzv to len potvrdili...podla mna skuseny odbornik s kvalitnou technikou to dokaze vidiet, samozrejme existuje urcite percento omylov, pricom chlapcek je skor isty ako dievcatko 🙂

jananis
2. dec 2011

ale ved phlavné orgány sa vyvíjaju až v 15-16 týž.

tigri
2. dec 2011

@jananis organogeneza sa konci 12-13tt, aspon ja tak viem....preto je aj prvy trimester najviac rizikovy, lebo ak dojde pritom k nejakej chybe, vacsinou sa to skonci potratom

mirkave
28. jan 2012

najskor to malo byt dievcatko a nakoniec je z neho chlapcek 😀 na upresnenie pohlavia sme si museli pockat........cize lekarka sa v skorom prvom stanoveni pohlavia mylila 🙄

1lulu1988
21. apr 2016

mne doktor povedal ze cakame pravdepodobne dievcatko to som bola 14tyzdni a teraz idem do poradne v 16 tyzdni myslite ze ked bude dobre otocene ze uz to bude vidno lepsie ... teda by mi uz mohol povedalt pohlavie naisto?????

lenulela
10. apr 2017

Ahojte,
Pri prvom tehotenstve mi v 13 TT predpovedal dievčatko, a aj bolo. Teraz pri druhom, detto. Na základe nejakej malinkej kostičky, dievčatá ju majú rovnú a chlapci zahnutu dohora. Nie som lekárka, tak Vám nepoviem o akú kostičku sa jedná. A asi závisí aké má dr. certifikáty. Môj lekár dr. Babjak, čo poznám ženy, sa nemýlil. Prenatal, sro, Žilina ak by bol niekto zvedavý 😉

alex93
Autor odpoveď zmazal
hennyinnsbruck
15. aug 2018

@alex93 ja ano. Chlapec alebo dievca😜😜😜😎lekar videl daco?

jaja1984maj
15. aug 2018

Mne povedal Dr. už v 12 - stom týždni že to bude chlapec a pri každom ďalšom sone to aj potvrdil 😉

chmurkaxy
15. aug 2018

my sme boli v 13tt na 3Dcku a urobil aj taky pohlad akoby zhora dole,ze najskor hlavicka, potom brusko a ked isiel nizsie,hovori,ze to ani nemusí komentovať. a fakt to je chlapec 🙂

lucinika
30. nov 2018

Mne pri prvom tehu v 20tt povedali ze dievčatko no a pri ďalšom USG okolo 30tt zrazu chalanisko ako buk 😁

prskavka2223
5. jan 2023

Ahojte dievcata a maminky, idem si k vam po nazor 🙂, boli sme na 3D v 16tt a povedala nam doktorka, ze vidi dievcatko, urcite niektora to mate uz v oku ci to vidite aj vy 🙂 dakujeeeem

sunsea
18. jún 2024

@prskavka2223 ahoj už sa bábo asi narodilo, povedala by som že to je dievčatko... či?

Strana
z2