Letecký deň v tehotenstve. Neuškodí hluk bábätku?
Ahojte, baby. Teraz cez víkend sú letecké dni na Sliači a veľmi by sme chceli s drahým ísť, ale som v 4.mesiaci tehotenstva a nechcela by som vystaviť bábätko nejakému riziku, preto sa chcem spýtať, či nemá niektorá z vás nejakú skúsenosť s niečím podobným. Ešte som na leteckom dni nebola, tak sa chcem pre istotu uistiť takýmto spôsobom, či to nie je nejaké škodlivé pre maličké..Ďakujem 🙂
no baby s drahým mal ísť za mňa kamarát a ten to na posl. chvíľu odvolal, tak som sa nakoniec odhodlala predsa ja a bolo to super...stíhačky neboli až tak dlho, ale boli neskutočné (hluk a trošku vibrovanie)..keby boli dlhšie, vzdialim sa..fingovaný vzdušný boj a potom iné lietadielka, helikoptéry a jedno také akrobatické neskutočné kúsky robilo vo vzduchu že dovidenia...a nakoniec som tam videla viacero tehuliek 🙂 takže hodnotím to z môjho pohľadu, že všetky lietadlá absolútne neškodné, len stíhačky treba sledovať z väčšej vzdialenosti pokiaľ dlhšie trvá ich vystúpenie 🙂 😉
ahojte aj my sme boli a pohoda a to sme boli aj pri trati bolo vela tehuliek a aj s malímy detičkami akurát im bolo treba ušká zakriť prti stíhačkách 😎 😀
ahoj
ja mam doma dvoch fanatikov na lietadla, takze sme dnes boli pozriet na Sliaci 🙂 a to o 3 tyzdne mam termin 😀 samozrejme sme to moc neprehnali, boli sme nejake 3 hodky, dal sa vydrzat aj ten hluk stihaciek a zoltan veres z madarska bol uzasny 😵
no, my sme plánovali ísť aj s malou, ale ona teplotovala tri dni a mňa zase chytil príšerná nádcha. takže bol len muž a užil si to v podstate sám 🙂 ale spomínal, že tam boli aj tehuľky aj detičky... takže zvládnuť sa to asi dá. 🙂
no presne, úplne v pohodke sa dalo..a keď niekto nechcel ísť pešo na stojanku ten kus, mohol ísť autobusom...my sme išli pešo tam aj späť...no a zoltán vereš...že wow 🙂..to bol úžasný zášitok..

@vulka ani nejdem..už som rozhodnutá 🙂ďakujem