Má počasie vplyv na moje pocity v 36.tt ?
Čo myslíte ? Pripisujem to k zmene počasiu .....som v 36tt ráno ma párkrát pichlo v konečníku .... Doobeda mi cca 3 krát stvrdlo brucho potom som išla do mesta a po pár metroch pocit jak keby mi ide vypadnúť maternica + zas stvrdnutie brucha a od obeda má neskutočne bolia krize ...
Môže to byť tým počasím ? Alebo sa niečo deje ?
počasím to bude asi vtip, nie sú to príznaky, že telo sa pripravuje na pôrod ja som to mala tiež tak
@vikss1 to že si na neviem predstaviť keď to príde tak ako to príde hah ....pri prvom som bola v nemocnici na vyvolavacke čiže som vedela že sa bude čosi diať a že to bude umor ale teraz je to iné ....mám pocit že toto ani z daleka nebude na termín ale určite skorej proste už sa cítim tak na tozpadnutie
@zuzubb007 a dlho si sa pripravovala? Tak ja to k tomu pripisujem len preto že práve dnes kedy je úplne iné počasie ako vcera napr sa dejú také veci somnou tak len preto
🙈🙈🙈
to dnes všetkých "meteosenzitívnych " pichalo v konečníku, vypadávala im maternica a tvrdlo im brucho.... 😉
to su uplne normalne pocity posledny mesiac tehotenstva 🙂 rodila som 4 krat a takto som sa vzdy citila ked zacal deviaty mesiac. v case porodu som sa naopak citila skvelo a plna energie, ako keby som mohla byt tehotna dalsi mesiac 🙂
este si nizky tyzden na porod a zo skusenosti a empirickeho pozorovania, pokial sa jedna o fyziologicke tehotenstvo, tak pokial prenasas raz, budes prenasat s najvacsou pravdepodobnostou kazdy krat.
napr. ja som kazdy jeden krat rodila na konci ukonceneho 37tt a vzdy som sa tak dva tri tyzdne pred porodom citila na rozpadnutie, presvedcena, ze to pride skor a cca tyzden pred porodom mi vzdy zacalo byt skvele 🙂
áno posledný mesiac som mala tiež také isté pocity
Bože tu aby sa človek vás dokonalých radšej nič nepýtal normálne ruším účet a s takými ako ste tu vy nechcem mať nič spoločné .....DAKUJEM

hmmm mne sa prepac nezda, ze by za tieto tvoje problemy mohlo pocasie. nedava mi to nejakosi zmysel. ale tak si uz na konci tehu, tak si myslim, ze obcas su taketo pocity normalne