Mak v tehotenstve
Ahojte tehuľky, nakoľko som v štvrtom mesiaci tehotenstva a všade čítam čo sa nemôže jesť a môže mám kus strach kedze som prvorodička mám dilemu mozem v tehotenstve mak? Ďakujem 🙂
Jeeej babuľky ani neviete ako mi odľahlo že si môžem dať spokojne makový koláčik na ktorom som dnes makala pol dňa 🙂
@dory123 dobru chut. Na mak som mala strasnu chut v prvom tehu akurat na dovolenke. Svokra mi pri navrate z nej v Madarsku kupila makovu strudlu. Jaaj to bolo labuzo!
Mak som jedla pri oboch detoch. Jedine alkohol,kavu,plesnove syry a morske potvory som nejedla a niektore bylinky. Plus to co mi daktore z deti vylucilo,ze nechce.🙂
mak som jedla úplne bežne. Veľmi mi chutili parené buchty s makom a maslom. Nemal by robiť problém.
Ja som sa pri detoch najedla maku na kila. Denne som zjedla pol balicka nemleteho maku, na vikend som si kupovala,aby som mala v zasobe,ked u nas bol zavrety obchod. Az som sa triasla,ked som ho nemala a v obchode som neraz otvarala balicek este pred vychodom a sypala si mak do ust. Deti su zdrave ako buk.
Podľa tých tém, čo sú tu, by sa zišla ešte jedna - internet v tehotenstve. 🙂 veď to len šarapatu robí, tolké štúdiá.

Jasne, mak je super.Ma vela vapnika.