Mala niektorá krvácanie po výtere v 34 týždni?
Ahojte...vcera som bola v poradni,som v 34 tyzdni tehotenstva a robili mi vyter z posvy na streptokoka,dost to bolo neprijemne,bolelo to.Ale aj po tom ma pri moceni cely den rezalo a palilo,som myslela ze si budem vlasy trhat ked som musela curat.Ale to vsetko sa dalo vydrzat,az rano som sa zobudila s tym ze krvacam,nebolo extra silne,ale zlakla som sa.Bola som aj na pohotovosti,kde ma vysetrili,aj sono spravili aj malinke moje pozreli a nic nenasli,len ak by sa to vratilo treba prist zas.Vraj sa to po tom vytere stava,ze tam pridu zeny s krvacanim na druhy den.Chcem sa spytat ma niektora z Vas podobnu skusenost?Ja som stale dost zlaknuta,aj ked uz to chvalabohu preslo,malinky kope o stosest ale aj tak stale nad tym rozmyslam.
No normalne to nie je, proste bol lekar neopatrny a poranil ta pri odoberani vzorky na krcku. Ono je to tam dolu teraz cele prekrvene, stane sa to lahsie - ale nemalo by to byt!
Ano ja som mala tiez trocha krvi niekedy ku koncu asi 36tt a tusim to ani nebolo po vytere, iba po vysetreni. Mas tam vsetko velmi prekrvene a preto moze nejaka vlasocnica prasknut v sliznici, je to normalne a ak netrva viac ako 2 dni netreba z toho robit problem.

Nebooj, po vytere je to uplne normalne. Klud a uzivaj si este posledne chvile volna 🙂