Mali sme nechránený sex. Som v tom?
Dobry ďen , Som tu nová a ešte nikdy som o takich veciach nepisala aj ked na tejto stranke chodim už dost dlho pretože tu najdem zaujimave odpovede .
Potrebovala by som poradiť . S priatelom sme mali nechraneni sex 28.3 -29.3 menzes som dostala 1.4. A po skončeni menzesu sme mali znova nechraneny sex. Menštruacia my meška druhy ďen
Priznaky tehotenstva mam strašne bolestive prsia nemožem sa ani dotknuť mam bolesti v podbrušku ako pred ms. Stale ma napina na zvracanie a strasne ma boli žaludok a strašna bolesť križov bolest hlavy unava lenivost a mam chut aj na všetko čo uvidima potom ked to zjem po 10 minutach ma napina na zvaracanie.
Test som si robila tyžden po sexe a višiel negativny asi som skoro testovala a bola som dost sklamana. Neviem ci mam testovat alebo ci je este priskoro . bola by som velmi rada keby ste mi poradili a za kazdu pozitivnu odpoved budem rada s takimy veciami nemam skusenost a preto budem rada za kazduodpoved. Vopred vam velmi pekne Dakujem
@pracujucazienka Dakujem pondelok budem mudrejšia
@pracujucazienka 😂😂😂 No asi sa preklepli... To je stránka... Kozorožec samozrejme ale ak budeš šikovná tak možno bude aj nosorožec 😂😂
@talikudelkova ja našťastie nie ale autorka 🙃..a to kde ti vyhodilo?Na akej stránke?Ze či tam nemajú aj iné preklepy
Ja som ešte tiež nepočula o znamení nosorožec
@pracujucazienka tehotenská kalkulačka.sk
Jasne myslim že si veľmi múdra 😂 Vieš čo tvoje komenty su na nič .
@ayanamirei. A vieš čo ešte ty prajem všetko dobre do života pani profesorka 😌 A prosim ťa venuj sa aj niečomu inému a nielen poučovať druhych a ja si budem pisať tak ako sa mi zachce a teba to nech netrapi Ďakujem
@talikudelkova hodia prosím link ďakujem 😉
@ayanamirei. Neviem ale asi si ešte nedospela keď sa citiš taka mudra. Keby som bola sprosta tak by som nikoho neprosila o pomoc a o to aby mi poradili tak prosim ťa uvedom sa . Človeka ani nepoznaš a už aj kritizuješ ak si ešte nedospela ma tuto temu tak prosim ťa nepiš. Ja som ty nič nespravila tak neviem prečo si taka naivna
@ayanamirei Vieš čo radčej si ťa nevšimam lebo vidim že ťa to baví. Inej narodnosti ? To si myslela romskej narodnosti a čo oni ľudia niesu ? Prosim ťa 😂 veď sa uvedom potom si rasistka alebo čo
@ayanamirei Jasne v pohode nechám to už tak nemam nato teraz naladu ani čas sa stebou dohadovať a Ďakujem ty že si mi tak pekne poradila timto si nič nedokazala. A že na to sme tu aby sme si pomahali , skôr na to sme tu aby sme sa smiali na tému druhich ale v pohode.
@vaniik ahoj..no čo ako si na tom?spravila si test?
@pracujucazienka. Ahoj ano spravila som , test vyšiel pozitovny. ❤👶
@vaniik super ...gratulujem daj fotku ten môj vyšiel tak všelijak

@vaniik netreba si hneď všetko brat osobne.Je nás tu milión tak každá napíše čo chce.Inak na gramatiku si nemusis dávať pozor buď vieš alebo nie.Aspon keď budeš na materskej máš čas doštudovať 😉však v pondelok spravíš a uvidis.Pokial viem už by ti mali meškať 3 dni