Mali ste aj vy ten pocit, že to teraz vyšlo?
ahojte baby .chcela by som sa opytat ked ste sa pokusali o babtko ci ste tak vnutorne citili ze ano teraz sa to podarilo a aj to tak bolo .dakujem za odpovete 🙂
ja som mala pocit a prvý test (9 dní po ovulácii) bol negatívny.. pár mesiacov predtým som sa pri negatívnom teste vždy zložila, rev pol dňa a vtedy nič.. len som ten test vyhodila a vedela som si svoje 🙂 o ďalších 6 dní už som mala dve čiarky, to už som robila fakt na istotu, lebo k vnútornému pocitu sa pridala bolesť pŕs 😉
ja som mala ten pocit, ze sa podarilo, len testy vychadzali najprv negativne :D takze najprv ma to zmylilo a myslela som si ze zasa nic, nakoniec na 40ty den vyslo pozitivne...ale podla coho som to vedela tazko povedat, jednoducho som to vedela :D a asi tyzden pred ocakavanou ms mi bolo uz kusok divne 🙂
ano aj ja som to vedela, test som si isla robit dokonca 4 dni pred ms s tym, ze // tam urcite budu 🙂 a boli 🙂
Ja som si myslela, že keď som neotehotnela doteraz, tak prečo y som mala teraz, ešte aj zle mi bolo a nedávala so to do súvisu 😀
U mna praveze uplne naopak - ked som si bola ista, ze to vyslo, tak z tehu nic nebolo... a zrovna v tom cykle, kedy som si bola ista ze to nevyslo, som otehotnela 🙂
ja som tiez tak nejak citila, ze to vyslo. A to sa nam podarilo na prvykrat. Ale test mi najskor vysiel negativne, az o tyzden pozitivne.

@lulu19 ano, mala som ten pocit, dokonca aj moj muz a vzdy sme mali pravdu. ale poznam x pripadov, kedy si zena bola ista, ze to 100% vyslo a nevyslo. urcite by som sa radsej spoliehala na tehotensky test nez na svoje citenie 😀