Mali ste počas celého tehotenstva sex?
Ahojte, idem sem kusok s intimnou otazkou. Cakame 1.dieta, nie som v rizikovom tehotenstve... Mali ste pocas celeho tehotenstva sex? Mne to osobne pride kusok divne ale priatel hovori, ze vsetci ktorych pozna mali normalne... Doteraz sme mali 3-4x tyzdenne ale to si neviem teraz predstavit.
Je to úplne normálne, pokiaľ nemáš nejaké problémy. My sme mali, aj keď nie tak často ako mimo tehotenstva. Ale samozrejme, musíte s tým súhlasiť obaja, pokiaľ tebe je to neprijemne a nesúhlasís s tým, mal by to partner rešpektovať. Sú aj iné spôsoby uspokojenia, ktoré mu môžeš poskytnúť. A pokiaľ sa na to dáš, tak musí rešpektovať to, že netreba stvarat divocinu ale musí byť jemnejší. My sme počkali do konca prvého trimestri, keďže ten je najrizikovejsi všeobecne. Ale vcelku, v tehotenstve som si to užívala, keďže je žena viac prekrvenia a prežíva pocity intenzívnejšie. Aj keď aj to je individuálne. Hlavne to musí byť komfortné pre oboch
@sirka9 on to zatial respektuje len stale s tym dobiedza a uz ma to zacina unavovat 😕
ak ti to nezakáže lekár a ak sa ty cítiš dobre, nevidím dôvod sex nemať, samozrejme vo vyšších štádiách tehotenstva v polohách, kde sa berie ohľad na bruško. Ja som v prvých mesiacoch ledva žila, tehotenské nevoľnosti, takže sex výnimočne, od polovice keď mi už bolo dobre, v pohode. V druhom som práveže ja bola tá aktívnejšia 😉
Podľa mna je divne ak je zdravotne všetko ok a sex sa obmedzí ale zas každý to ma asi inak.
V dvoch tehotenstvach cely cas, hlavne v druhom trimestry som mala v kuse chut, muz sa uz smial. V tretom od siedmeho mesiaca uz velmi malo, lezala nizko a dost ma to bolelo. Netreba zabudat ze dieta vzislo z vas, z vasej lasky, najprv ste boli vy dvaja. Rozpravajte sa o tom, ale nemat sex lebo ti to je divne, no aby ti potom nebolo divne ak to on uz nebude chciet, alebo sa popozera inde. Samozrejme nehovorim tu o tom ak mas zdravotne problemy a pod.
pri prvom sme mali zakazane, tak malo. A v druhom tehu celkom velakrat, od cca 35tt uz ale nie.
Mne sa vôbec, ale že vôbec, nechcelo počas tehotenstva.
Pri prvom vobec, kvoli komplikaciam, pri druhom uz ok. Pocas tehotenstva som mala vacsiu chut ako za normalu, takze to muzovi vyhovovalo 😁
On s tým dobiedza za to, ze mu sex chyba. Rozpravajte sa o tom a skúste najst nejake riešenie, ktore bude vyhovovať obom. Pokiaľ nie je zdravotný problém, tak sex zakazany nie je. Len sa stáva, ze je to jednemu alebo druhému príde posledné mesiace divné.
My úplne normálne....naplno.... počas všetkých troch tehotenstiev
Áno mali a ešte deň pred pôrodom sme mali sex. Lebo gynekológicka nám odporučila sex lebo ze to urýchli pôrod
Jasnacka, mali sme pocas celeho tehotenstva a vobec mi to neprislo divne. Myslis si, ze partner 9 mesiacov vydrzi? Budes musiet prehodnotit svoj postoj..
Ja som asi do 11tt nemala vôbec chuť, bola som stále unavená, takže bola abstinencia (manžel to chápal). Ale ako náhle to prešlo, tak sme začali 🙂 a je to oveľa lepšie ako pred tehu - viac to prežívam. Ale pokiaľ nie sú zdravotne problémy nie je problém.
Áno, mali sme sex počas celého tehotenstva, aj deň pred pôrodom.
Moze sa, aj v pokrocilom stadiu, ved preco sa odporuca aj na urychlenie porodu ked zena prenasa...len si treba davat pozor, aby sa co najmenej tlacilo na brucho... a aj vdaka tomu si myslim, ze som mala tak v pohode porod🙂 1. porod len mierne poranenia, vytlacila som dieta na 3 zatlacenia a pri 2. porode ma ani nesili. Lepsie jak pouzivat nejaky aniball.
@katarina092 to podľa mňa s tým vôbec nesúvisí.. Mne na vyvolanie nepomohol ani hamiltonov hmat.. Navysse som mala aj prvý aj druhý pôrod strašne rýchly.. Pri druhom ani klistir nestihli dat.. Oba pôrody bez nastrihu a len kozmetické stehy..A ani pri jednom sme počas celého tehotenstva sex nemali...
1 tehotenstvo na začiatku som nechcela ja a potom už keď bolo bruško nechcel on..
2 tehotenstvo sme mali ale potratila som v 9tt ale isto to nebolo tým a teda v ďalšom tehotenstve som na začiatku o sexe nechcela ani počuť a potom už keď bolo bruško zas nechcel o sexe počuť on😅😅a áno prežili sme jeden aj druhý aj keď u nás je to tak ze môj muž to potrebuje menej ako ja 😅😅
@mattkapd je to asi individualne
Je to velmi individualne, samozrejme, mat sex len preto, lebo "dobiedza" nie je dovod a taktiez sa dat do neho citovo vovydierat asi nie je uplne ok 🙂 My sme prvy trimester mali menej sexu, zvykali sme si, boli sme opatrni, mala som cystu, tak sme si trocha viac davali pozor. Ja som bola navyse stale unavena, takze aj ked som mala chut, nebola energia :D V druhom vsak uz normalne ako predtym, aj ked tiez som si ja sama musela zvyknut, ze sa moje telo meni a niektore veci prezivam inak 🙂 Je to ale VELA o komunikacii, aby sa ani jeden z partnerov necitil odmietnuty, menejcenny, ignorovany...ale taktiez sa treba navzajom respektovat. Super je napr. ze orgazmy su intenzivnejsie ;) Skus si mozno aj ty najst sama na seba cas, mozno zistis, ze je ti orgazmus v tehotenstve prijemny a postupne sa budes chciet "podelit" :D
Otazka je preco ti to pride divne? 🤔 Lebo keby povies,ze ti je zle, si unavena alebo cokolvek tak beriem, ale nemat sex, lebo ti to pride divne? Mala som sex vsetky tehotenstva a je to super, orgazmus este lepsi ako normalne 😁😁
a preco ti to pride divne a nevies si to predstavit? tehotenstvo nie je smrtelna choroba predsa.
ale k veci - ja som pocas tehotenstva vplyvom hormonov bola extremne nadrzana, takze u nas to bolo tak, ze sa muz prisposoboval mne. asi do 34tt sme sulozili normalne cca 5x tyzdenne, potom uz nie, kedze nam brusko prekazalo. a mimochodom, orgazmy som mala take intenzivne ako nikdy mimo tehotenstva nie.
ak nemáš rizikové tehotenstvo, kludne môžete 😊

my napr. nie, najskor nam lekar zakazal, potom v pohode sme aktivne fungovali a potom, ked nam povedali pohlavie a brusko narastlo a dieta kopalo, manzel uz nechcel 😂 nebola som schopna mu vysvetlit, ze to dieta to bez ujmy prezije