Mám dve čiarky na teste
ahojte babenky tak sa tesim je to tu 😀 dve ciarocky hehe 😀
@lulistek mne zatial nic 🙂 iba by som jedla nektarinky stale 🙂 ja cakam 3. babetko a ani pri prvych dvoch mi nic nebyvalo tak chcem verit ze to tak bude aj po treti krat 🙂
@lulistek
@jana290585
lulistek 27dc je den cyklu posledny menzes som mala 29.07. viem ze na lekara je určite skoro ani by nič nevidel len asi sa objednam aj tak ma zrejme objedna az o nejake dva tri tyzdne. A hlavne nech mi poradi niečo nech mozem fungovat ako človek kym sa u nich ukazem, v praci katastrofa 🤐 🤐 a hlavne som po konizacii krčka maternice takze som bola upozornena ze budem od zaciatku rizikova pacientka 😕 😕 ale myslim pozitivne musim 🙂
@jana290585 ja cakam druhe. A bolo mi zle aj pri dcerke, no clovek aspon vtedy mohol ist na pn , teraz je to k nevydrzaniu.snad to rychlo prejde.🙂
@rumumbum ano to je este skoro, aj pre mna je este skoro, ja som mala posledny 14.7
@jana290585 Ahoj aj ja cakam 3 babatko a v kolkom si tyzdni/mesiaci 🙂
@tomasko27 Miska ja som to len vcera zistila 🙂 v 6. tyzdni 🙂 bola som aj pred mesiacom ale o babetko sme prisli :/ tak som myslela ze to asi potrva kym sa znvoa podari, a vcera si hovorim, tyzden meskaju, vyskusam test a nepresla ani minuta a uz ciarisko tam bola 🙂 tak sa tesim a zaroven bojim aby sa nieco nepokaslalo ale budem davat lepsi pozor 🙂 ty si ako daleko?
@jana290585 Ja som 7tt+ 2 dni.Vo stvrtok som bola u dr aj na sone a zatial v poriadku.Tak ak by si chcela a by ta to neobtazovalo mozme si pisat.
@tomasko27 Budem rada 🙂 uz bolo vidno a pocut aj srdiecko? 🙂
@jana290585 Ano bolo vidno.Mam aj v papieroch akcia +.Termin mame 12 aprila.Len musim ist na hematologiu lebo mam problem z krvou.
@tomasko27 to ma mrzi... nejake zle vysledky? Ja zijem v Dansku tak uvidim ako to chodi tu... Prve dve deti som mala v irsku tam bol troska iny postup tiez
@jana290585 To mas pekne dve budu narodene v Irsku a jedno v Dansku.Ja som mala pri prvom trombozu a mam hustu krv aj anemiu tak koli tomu.
@tomasko27 drzim palceky nech to ide vsetko v poridaku 🙂
@jana290585 Dakujem aj u teba nech to ide v pohode.A kedy ides k dr?
@tomasko27 este som sa neobjednala... rano si chcem spravit druhy test - su vzdy dva v baleni 🙂 - tak chcem vidiet ze ta druha ciarka bude rovnako alebo viacej silna 🙂 ak ano tak zajtra sa objednam uvidim ako bude volny termin. asi na buduci tyzden piatok by som to dala 🙂
@jana290585 Ja idem 17.septembra k dr aj na krv a budem uz mat aj tehotensku knizku.
@tomasko27 juj sa tesis vsak 🙂 detom uz si to hovorila?
@jana290585 Tesim ale sme necakali ze sa to na prvy krat podari.Este sme detom nehovorili,vlastne nikto to este nevie ja manzel a kamaratka
tak ja som dnes volala k dr. a objednali ma az na 11.09. aj to este mozno bude skoro povedala sestricka, tak uvidime 🙂 drzim vam vsetkym palce babenky a gratulujem 🙂
@rumumbum Gratulujem 🙂
Vrazdila by som kvoli nektarinkam, takym nedozretym, kyselym :D
@jana290585 drzim palceky Janka , aj ja som prisla o malinke v 6 tt :(
@zuzannaaa to ma mrzi... uz davnejsie?
@jana290585 to aj mna a velmi. Tak velmi sme sa tesili .... Prave nie. Este len teraz ,berem tablety na vycictenie ...... A ty ?
ja min. mesiac, a prave som vobec necakala ze hned dalsi mesiac by sa to podarilo, a podarilo 🙂 ja som take tabletky ani nebrala tak neviem :/ zijem v dansku a tu maju troska iny system ako na SK neviem ci to tu vobec davaju... za kolko mozte skusat znova povedal lekar?
@zuzannaaa
@jana290585 ja zijem vo swajciarsku .... tu je tiez iny sisetem ako u nas mozno neviem ani ako to u nas funguje ...... Nastastie mozme hned skusat .......piatok mam kontrolu ci je csetko prec .... Potom by som chcela pockat na naozajsnu menstruaciu a. Ked tak skusit , lebo teraz mam krvacanie ale to asi nemozem brat ako. Ms ci . Ako si to mala ty ?
@zuzannaaa Zuzi ja som to tak brala, ako som dokrvacala neratala som nejako plodne neplodne dni, len sme si povedali ak sa podari tak super ak nie tak skusime dalsi mesiac... no a ako som o mimco prisla v 6. tyzdni , krvacala som a odvtedy nic. Tmava ciara na teste mi vysla koncom 5. tyzdna, a pri tom prvom som mala slabunku koncom 6. tyzdna a posledny den v 6. tyzdni som zacala krvacat, tak dufam ze toto je dobre znamenie a ze ti dam tym nadej ako rychlo sa to moze podarit znova 🙂 Do svajciarska sem tam idem na sluzobku, kde tam si ? 🙂 Ja na SK tiez neviem presne postup, podla kamosiek viem, moje prve dve som rodila v irsku..

@jana290585 a uz mas aj nevolnosti? lebo mne je uz dost zle, verim ze to casom pominie lebo takto sa fungovat neda