Mám zapálený pupok. Uškodia mastičky bábätku?
Ahojte tehulky..pozerala som si rozne fora na tuto temu ale nenašla som nič podobné totiž ...pupok mám vypuklí..a akosi sa mi zapálil dost to svrbí až bolí...robia sa mi an nom chrastičky...a je to aj také krvavé...natierala som to aj olejčekmi skušala som kalciovu mast ale nič..neviete poradit...dufam že sa to niako nedostane k maličkej?
@lady511 ja som mala tiež vypuklí pupok, strašne to bolelo aj pri ošuchnutí tričkom :( tak som to vyriešila tak smiešne 🙂 na pupok som si dala odličovací tampón a prelepila ho leukoplastom 🙂)) takým čo nebolí keď sa dáva dole ,tým som predišla tomu aby som mala pupoček poranený a mala som pokoj lebo ma už nebolel pri dotyku alebo ošuchnutí oblečenia 🙂)
Natri si to kalciovkou a prelep, aby sa ti to stále neodieralo a verím, že sa zahojí!
@ludka77 ja uz to asi nevyuzijem..ale mozem sirit tvoj napad dalej? mam v rodine tehulku tak keby potrebovala
mna pri malej len sem tam svrbelo brusko..ale pri malom ma ku koncu svrbelo cele brucho strasne 😝 ..ale pecenove testy boli OK a mala som pocit, ze cim viac kremujem tym horsie, ale svrbelo aj bez kremovania
dakujem Vám kočeny za rady...no pre prezliekaní je to veru troška nepríjemné,,,
@strapco13 dakujem...ty si inteligentna si to hned pochopila,..akoby mi mohlo íst o peniaze a nie o zdravie mojho bábetka?niektorý ludia vobec nič nechápe,,,neviem rpečo by om nechcela chodit do poradní..samozrejme to budem riešit...a domáhat sa toho aby ma niekto vyšetril...tak ako to ma byt..dakujem za podporu
@lady511 to nedorozumenie s kvetinkou bolo v inej teme https://www.modrykonik.sk/forum/moje-zdravie/poradne-skusenosti/
@strapco13 tak ja som v tomto začiatočníčka🙂 xixi je to prvé tehu ale som nečakala že aj takéto mamičky su na fore....myslím také nervozne...ja som to ani nebrala ako vyvyšovanie skor ako poučovanie o niečom čo asi nepochopila...lebo keby mala taký problém ako ja tiež by sa to pokušala kadejako riešit...

@lady511 v prvom rade si to neodskrabuj, skus kamilkovy odvar alebo lieh na dezinfekciu
olejceky nie su vhodne..koza pod nimi nedycha..zrejma ako sa ti natahuje koza na brusku, tak to popraskalo
popripade popros obvodnu nech ti z toho spravi ster aj na mykozy...a ked tak potom cielene lokalne ATB 😉
babatku nehrozi nic 😉