icon

Manželovo sklamanie z pohlavia bábätka.

4. jan 2020

Ahojte s manželom máme už dcérku (3. roky) a teraz čakáme druhé bábätko. Na 90% opäť dievčatko. Manžel je veľmi sklamaný nemôže sa cez to preniesť ani len nerátal žeby to mohlo byť opäť dievča veľmi túžil po synovi. Vôbec ho nič nezaujíma ani to či je zdravé ... nechal má vyše pol roka hovoriť na bruško Linduška/Adamko a teraz z neho vyletelo že sa mu meno Linda vôbec nepáči a nehodlá sa ani baviť na tému meno pre dievčatko on chce Adama ... veľmi ma to ubíja už nevládzem psychicky... zakázal mi komukoľvek prezradiť že čakáme dievčatko ... Čo mám robiť? už som na dne nedokážem sa vôbec tešiť i keď som rada že budeme mať ďalšiu princeznú... viac detí už neplánujeme tehotenstvo zvládam veľmi ťažko a toto mi vôbec nepomáha

Strana
z4
miadi
6. jan 2020

@modrykoniicek podla mna nemas problem s materskym pudom len este neprišiel tvoj čas. Raz budes super mama. 😘este si mlada uživaj život s manzelom.

modrykoniicek
6. jan 2020

@miadi Ja len dúfam, že máš pravdu a zažijem to čo aj iné ženy 🙂 ♥️

miadi
6. jan 2020

@modrykoniicek jasne zazijes aj ked ti osud mozno naschval nadeli dievcatka 😁budu tvoje a budes ich milovat ako nikoho. Aj ked mozes uprednostnovat mužsky kolektiv. ( tiez som mala do puberty najradsej kamarata od 3r hoci na zske 2kamosky.. este aj v skolke len kamoša Miško sa volal) bude to fascinujuci mix tvojich genov a tvojho muža (aj kusok svokry ci tvojej mami) V teho to bude este abstraktne ale ked si budes drzat v naruci to vonave klbko kazdy den sa zalubiš viac a viac. ( a to sa stane aj autorkynmu mužovi -nestane sa tak jedine ak by bol ozaj blazon bez srdca A stale trval na Adamovi ale to snad nie)

modrykoniicek
6. jan 2020

@miadi Ja by som chcela najradšej syna lebo si predstavujem takú kópiu môjho muža 😂 a to by ma fakt dojalo keby sa na seba ešte aj podobali.Ale aj keby to bolo dievčatko úplne inak by som zmýšľala potom ako teraz.Tým som si istá.Len o babu by som mala väčšie obavy do budúcnosti.Dobrá správa je :D , že môj muž je normálny a teda by svoju dcéru nešturil do decáku len kvôli tomu, že je to dievča... Podľa mňa by sa k nej správal tak isto či by to bol chlapec alebo dievča.

Nezažila som takže neviem povedať aké emócie by mnou lomcovali 🙂 len viem, že svojho muža ľúbim a naše dieťa budem ľúbiť tiež.
Aj napriek tomu, že si to teraz neviem predstaviť.

miadi
6. jan 2020

@modrykoniicek chapem ale po 9m radovanok teho sa to tvoje želanie mat mini muža moze zmenit na mini teba. Moja mala ked sa konecne narodila po 37h bolesti tak vyzerala ako svokor 😂a potom cely daddy. Mala aj cierne kratke vlasy uces ako on. Ale chameleonka zhodila vlasy a nove narastli blond. A je taky mix nas 2. Niektore veci maju caro okamihu a je dobre ze dopredu nevies ako to budes preživat.

modrykoniicek
6. jan 2020

@miadi Ja som tiež bola čiernovlasá 😂 potom blond a potom zrazu tmavohnedé a teraz... Dačo medzi tmavou popolavou blond.Ani sama neviem...
Tak ako píšeš 😊 netreba vedieť všetko dopredu.

evittam
6. jan 2020

@modrykoniicek Obe naše deti sa narodili ciernovlase. Obaja sú taky "špinavy" blond po mne.
Ale inak syn celý otec.😁😉
Aj muz bol ako doeta blond a neskor total čierny

monikangel
6. jan 2020

Len odkaz manzelovi, ze moj muz bol vdacny aj za to dievcatko, ktore sme mali mat a potratila som ho v 5 mesiaci... Nemam slov.. Tebe posielam vela sil. Povznes sa nad takou hlupostou a tes sa, ako ti bude robit drobcek radost. To chudatko male citi, ze sa na neho netesis. Tes s a uzivaj si zdravia.

tinkatinus
6. jan 2020

Daj mu facku, nech sa spamätá. Alebo povedz, že budete skúšať, kým sa nepodarí chlapec. Aj keby ste mali mať 12 deti doma. Ach títo jesitni chlapi. Furt si musia čosi dokazovať 🙄👊🤪

jeanne14
6. jan 2020

Mužov kolega ma 7 dievčat a 8. sa narodil chlapec. A teraz co, ma 8 krásnych zdravých detí. Tak nech skúša ďalej a možno sa podarí .. 🙈

sisabe
31. jan 2020

Co by sme my dali za to aby sme mohli mať aspoň tu princeznú.

Strana
z4