icon

Maródka v tehotenstve a kontrola

mishka27
13. feb 2013

Ahojte,prosim mate niektora skusenosti pocas Pn v tehotenstve.Ze by vam prisla kontrola 🙂 Dakujem

Strana
z2
avion
15. feb 2013

este otazka, neviete ako je to s vypoctom nemocenskej davky? resp. teraz chodia davky zo s.p. zvlast na ucet ? to je nejaky novy system? dakujem

jaanik
23. feb 2013

zatial som kontrolu nemala, ale ak s dobrovolne nemocensky pripoistena, tak si davaj pozor na vychadzky, takych radi kontroluju..

tinka07
25. feb 2013

ja som na PN od decembra 2011 a zatial som nemala kontrolu,ale väcsinou sa mi nikde nechce ist,kedze niesom z mesta. a peniazky som si ja osobne dala poukazat na ucet.ale myslim si avion ze sa to asi da dat aj tak,ze ti budu chodit peniaze na penazny poukaz a bude ssi chodit kazdy mesiac na postu po peniazky.ale myslim si,ze na ucet je to pohodlnejsie,nemusis nikde ist 😉

milagrosss20
27. feb 2013

Baby a v Prešove ste maly teraz niekedy kontrolu????ja mam taky problemik...v maji ideme na svadbu svagrinej ale ta svadba sa kona az v novej dubnici a mame tam uz byt od piatka do nedele...myslite ze mi dr da 3 dni priepustku alebo nieco take podobne????

alaniska
27. feb 2013

@milagrosss20 dr.ti vypise papier,kde bude miesto pobytu od do.Sama si to odnesies na socialku.Ako je to s kontrolou na docasnej adrese neviem.

milagrosss20
27. feb 2013

@alaniska ah cize s tymto by som nemala mat problemik?super ...ved sa mi nece verit zeby tam mi poslali kontrolu kokos...

zitaje
27. feb 2013

@alaniska jej, to sa da? Ked budem v lete PN s bruchom, mozem ist aj na chalupu? Tiez som rozmyslala, ako vydrzim cele leto v BA 😅

mirka276
27. feb 2013

@mishka27 ja som bola PN cele tehotenstvo a kontrolu sao nemala ani raz.. a veru doma som nesedela....

milagrosss20
27. feb 2013

@mirka276 a nebala si sa?

mirka276
27. feb 2013

@milagrosss20 ani nie, nejak som nad tym ani nerozmyslala. ale som sa nevzdialovala z domu na viac dni. a keby aj nejaka kontrola prisla, vzdy by sa to dala nejak ospravedlnit . doktorka by dala papier, ze som bola prave u nej. Ved by bolo depresivne sediet doma 9 mesiacov. A ja som mala velmi rizikove tehotenstvo, a mozno aj na to prihliadali, neviem

milagrosss20
27. feb 2013

@mirka276 a kebyze pridu poobede tak ako by si si vybavila papier?noo musim to neako poriesit lebo na svadbu chcem ist...

alaniska
27. feb 2013

@zitaje no mne to bez problemov napisali,len to vraj netreba casto,lebo potom ma dr. nejake vysvetlovacky so socialkou.Ja som mala takto uz 2x od novembra a chystam sa bud.tyzden zas na vikend k sestre do ineho mesta🙂ale pre istotu aj tam dodrzim vychadzky.j

alaniska
27. feb 2013

@zitaje no mne to bez problemov napisali,len to vraj netreba casto,lebo potom ma dr. nejake vysvetlovacky so socialkou.Ja som mala takto uz 2x od novembra a chystam sa bud.tyzden zas na vikend k sestre do ineho mesta🙂

zitaje
27. feb 2013

@alaniska ja mam sestru v zahranici, mozem ist aj tam 😝 😅 asi nie, co?
ALe aspon na tu chalupu, to by bolo fajn.
Dakujem pekne za tip, vobec som nevedela, ze sa to da, na chalupe nemam problem byt doma 24 hodin denne 😅

milagrosss20
27. feb 2013

@alaniska a na ako dlho si si pytala papier?mi mame tiez chalupku a v lete urcite tam budeme chciet chodit...hoc na jeden den ale aj tak chiii

alaniska
27. feb 2013

@zitaje no zahranicie asi nie🙂
@milagrosss20 na vikend,sobota nedela,ale neskor sa chystam aj na tyzden si pytat ked pojdem napr. k nasim

mirka276
27. feb 2013

@milagrosss20 ja som mala svadbu ako tehotna a doktorka mi napisala papier, ze moj zdravotny stav mi to povoluje. to sam dala na soc poistovnu a bolo to v poriadku. dokonca mi ho dala dodatocne az po svadbe. Sla som si tam totiz zmenit priezvisko a trvaly pobyt a oni na mna hned vyskocili, ze ked som Pn nemam sa co vydavat. Dokonca mi to oni poradili, ze mam doniest taky papier. A da sa aj tak, ze ukoncis PN trebars v Piatok v pondelok ti daju novu PN.

milagrosss20
28. feb 2013

@mirka276 no to by uz bolo zlozite si myslim...no nie?ukonict a zasa si davat pn...to mi staci len ze budem na inej adrese a hotovo...

mirka276
28. feb 2013

no bolo, ale da sa to aj tak spravit, ked uz nieje ziadna ina moznost.

muchotravka166
1. mar 2013

ahojte, ja som uz tolko hladala temu ktoru som nasla :D akoze myslim ohladom pn , hladala som konkretne pn od psychiatra, nie som cvok 😝 len to je problem ze som doma od januara konca januara prva stimulacia ivf mi nevysla, a teraz stimulujem druhykrat, lenze doktor mi uz nevie napisat asi nic tak som sa rozhodla ze pojdem na pn s depresiami, myslite ze to sa moze aj dalsi mesiac potiahnut alebo viac?a nemozem ist pracovat robim tazku fyzicku , psychicku pracu s kvantom ludi a peniazmi a chorymi samozrejme

janulik15
10. jún 2013

ahojte.viete mi niekto poradit po kolkych mesiacoch mozem nastupit opat na marodku ked som marodovala 1 rok s jednou diagnozou a teraz som na rizikovom a neviem ci mozem opat marodovat.

Strana
z2