Máte skúsenosti s firmou Multisound Japan s.r.o.?

miriamm11
28. aug 2011

ahojte, mate niekto skusenost cez tuto firmu co sa zaobera vypoctami ohladom tehotnosti, terminy, ovulacie, riziko potratu, pohlavie dietata atd... chcela by som vyskusat len neviem ci sa mi oplati zaplati??? ci to nebude nejaky podvodik????? Garantuju vypocty na 98%....dali ste si niektora vypracovat a poslat???

miriamm11
autor
28. aug 2011

http://chlapecdievca.sk/index_sk.html tu som to nasla, poznate to niekto??? 😕

malamartina
28. aug 2011

@miriamm11
áno dala, nie riziko potratu, ale plodné dni, aby som otehotnela. Myslela som, že si objednávam výpočet od Dr.Jonáša. Riadili sme sa tým rozpisom asi pol roka a nič sa nedialo.
Až tu na MK som sa dočítala, že s Dr.Jonášom nemajú nič spoločné. Tak som sa spojila priamo s Dr.Jonášom, nechala si vypracovať výpočet a hneď na prvý termín, ktorý mi určil som otehotnela. 😉
On nepočíta žiadne riziko potratu, ale dobrú životnosť, čo sa mi zdá aj dosť logické, však kto by chcel potratiť? 😒
A ešte za to nepýta také nekresťanské peniaze ako chlapecdievča.
Skús sa ozvať priamo Dr.Jonášovi.
info@centrumjonas.com

miriamm11
autor
29. aug 2011

dakujem velmi pekne za za info 🙂

syslica
29. aug 2011

@miriamm11 Pozri aj tému tu na fóre, volá sa tuším "Dr. Jonáš" a je tam mnoho stránok diskusie o Jonášovej metóde i o Odan institute a všetky súvisiace info. 🙂

ingrid13
23. máj 2012

Dobrý deň pani mala Martina. Vidím že pán Jonáš Vám dal úlohu ako propagovať jeho firmu ale jednu vec ste zabudla napísať. Aké výsledky Vám poslala firma Multisound a aké výsledky Vám poslal Jonáš ? No rovnaké samozrejme. Ako je potom možné že z rovnakých výsledkov ste otehotnela z Jonášovho výpočtu ? ved ked sú výpočty zhodné asi to je jedno kedy ste otehotnela. Takže pozdravujem ocka pani Martinka ale pán Jonáš by už mohol prestať s ohováraním konkurencie. Ja som síce z rovankej dediny ako Jonáš ale svoje dieťa počala na základe výpočtu od Multisound a som rada že som si objednala tam lebo to bolo rýchle a kvalitné. Dôvod prečo má firma Multisound také ceny ako má je že platíte na faktúru a nie načierno do vačku Jonáša ktorý neodvádza DPH. Tiež firma Multisoud vracia financie tým ktorý sú nespokojný čo sa o Jonášovi nedá povedať. Moja sestra počala iné pohlavie a má smolu lebo si objednala u neho.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre