MONO kvapky počas tehotenstva: Skúsenosti a odporúčania?
Ahoj, uzívali ste niektora počas tehodenstva MONO kvapky od SinoPlaSan namiesto kyseliny listovej? Predajca to chváli, mám ju doma, no nie som si istá užívaním v tehu a nerada by som mimču ublížila. Asi to málokto pozná, no ak predsa len máte niektorá skúsenosť, prosím napíšte.
Praveze sa chcem vyhnut syntetickej kyseline listovej, hladam nejaky prirodny zdroj.
@zuzinkazu dobrý deň, tiež som si objednala tieto kvapky... výrobca má jasne napísané že pri plánovanom tehotenstve a počas tehotenstva sa užívajú...ja som si to objednala aj kvôli tomu že ja neprehltnem tablety takže toto je najlepšia alternatíva🙂 a lepšie a rýchlejšie sa to strebáva ako niake tablety...a je to nemecká firma, tak žiadny bordel to neobsahuje 🙂 (dohvie čo všetko dávajú do tabletiek kyseliny listovej keď to v lekárni stojí iba do 5€...)... takže nemusíte sa báť ono to je na to tie kvapky 🙂 pekný deň

@zuzinkazu Ja síce skúsenosť nemám, ale prečo vymýšľať, keď ani poriadne nevieš čo to je a si tehotná? Obzvlášť, keď sa bojíš či to náhodou neublíži bábätku..🤷🏻♀️kúp si femibion alebo obyčajnú kyselinu listovú, stojí to pár eur a máš istotu.