icon

Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej

1safirka1
30. máj 2012

bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂

aber
26. okt 2015

@julovka2013 ahoj dnes sme boli a bolo superrrrrr

julovka2013
27. okt 2015

@aber ahoj aj ja som bola vcera o 17:30 ale isla som az okolo 18 tej. Velmi som bola spokojn, vsetko poukazoval, povysvetloval a vsetko je ok 🙂

aber
27. okt 2015

@julovka2013 ,tak sme sa potom videli, ja na 17. 10 a išla neskôr 😊nás bolo veľa vnútri, určite si videla a máme dievcatkoooooooo

julovka2013
27. okt 2015

@aber ano viem 🙂 gratulujem, my budeme mat druheho chlapca, tak budeme mat veselo 🙂

aber
27. okt 2015

@julovka2013 aj ja gratulujem a kde budeš rodiť?

julovka2013
27. okt 2015

@aber v Bojniciach, tam mam celu rodinu,tu by mi nemal kto pomoct v prve dni, kym sa ako tak dam dokopy a ty?

estrejita
5. nov 2015

@aber ahoj, a urobi aj 4D teda video zaznam za priplatok? nevies nahodou? lebo sa mam objednat na morfo, tak by som radsej hned aj 4D zaznam chcela, ak by sa to dalo... dakujem

aber
5. nov 2015

@estrejita ahoj mne najprv urobil 3D a potom robil komplet morfo asi 15 min ,na konci sa opýtal či chceme napalit cd ak bude dobré, napali, a nezabudni povedať, že nech vytlačí aj obrázky, ja som nevedela, tak nevytlacil, ale keď sme pozerali cd, tak som pri tom fotila 🙂 stojí 50 plus 15 cd

estrejita
5. nov 2015

@aber aha a je to CD iba s fotkami alebo aj s videom? dakujem

aber
5. nov 2015

@estrejita tam nie sú fotky, len videá 🙂

snehulienka82
9. nov 2015

@aber ahoj, ja idem tiez k nemu buduci tyzden... hadam bude vsetko OK. mala si z neho teda dobry pocit?

aber
9. nov 2015

@snehulienka82 je to super lekár, odborník, všetko vysvetlí, môžeš si tam zobrať ľudí koľko chceš a povie ti pravdu aj keď je dobre aj keď zle, lebo niektorý sa boja a moc držím palceeeeeeee a daj vedieť 😊

lilitela
14. nov 2015

@aber Ahoj, idem si k tebe po radu. Ta cena 50+15 je za cely UZV , teda aj 3d a cd? Lebo chcela som sa objednat k dr. Holanovi, ale ta cena, to bola dobra facka, teda som zvyknuta z IVF na ine palky ale odtial-potial. Vdaka.

aber
14. nov 2015

@lilitela 50 e, je za 3D a morfo, keď sa drobec ukáže, tak napali na cd a to stojí 15 e, keď chceš aj foto musíš mu pripomenúť aby aj to vytlačil, úplná spokojnosť a treba sa asi mesiac dopredu objednat

lilitela
14. nov 2015

@celasapremenim Ahoj, mozno to tu bolo spomenute, ale nemylis si Slezaka s Holanom? Aj vyssie uvadzas ze sidli v procare v centrali a tam je predsa Holan. Slezak je v Petrzalke.

lilitela
14. nov 2015

@aber a trvalo to 15-20 minut? Trosku mi vrta v hlave, ze baby co boli u Holana pisu ze 40-45 minut, tak neviem ci je Holan teda dokladnejsi, alebo naopak Slezak je, ehmmmm - faktickejsi. Teda ze pozrie odbornu zdravotnu stranku babätka a hotovo. Ja nepotrebujem lezat na stole 45 minut a pozerat prkotinky 🙂 za dvojnasobnu cenu, tak sa cudujem, ze niekde 20 a inde 40 minut. Nechcem na druhej strane, aby sa nieco zanedbalo, ked uz sa rozhodnem to absolvovat.

aber
14. nov 2015

@lilitela všetko som ti vypísala a môj sprosty mobil sa vypol takže v skratke ešte raz pozrie všetky orgány, všetky kosti, ruky, nohy ,prsty, pery nos proste všetko, najprv urobí 3D

aber
14. nov 2015

@lilitela píšem viackrát lebo ho vyhodim keď ešte raz vypne.... A potom všetko napali, keď je nejaký problém, tak vtedy robí dlho

lilitela
14. nov 2015

@aber na to ze pises z mobilu, tak pekne ti to ide, bez chyb. 😀

aber
14. nov 2015

@lilitela ďakujem, vieš ako pekne som všetko rozpisala? Už som isla pridať a nato sa mi vypol, som si myslela,ze ho vyhodim z 13 teho, taká zlosť ma chytila bllleee

celasapremenim
14. nov 2015

@lilitela mylim :(((( pardon ....

aber
15. nov 2015

@marbil ja som bola v utorok o 17 .10

snehulienka82
19. nov 2015

@aber ahoj, boli sme u neho vcera, a sice sme trosku cakali, ale oplatilo sa, vsetko je v poriadku a cakame krasne zdrave dievcatko. fotku sme nechceli, tak sme to mali za 50 eur, co je dobra cena podla mna. lekar je velky odbornik, vsetko pekne vysvetlit a manzel mal tiez velku radost, videl ju prvy krat. 🙂

lilitela
19. nov 2015

@snehulienka82 A robila ti morfologicky aj tvoja gynekologicka, ci nie?

snehulienka82
19. nov 2015

@lilitela nie, on ma iba starsie pristroje a len vidi 2D, ale vzdy pozrie, co sa len da, hlavne ze ci bije srdiecko a ci sa hybe, aj pohlavie by vedel, keby sa tak otoci... ale toto bolo uplne o inom, prezreli od pupocnej snury po srdcove komory vsetko.

aber
19. nov 2015

@snehulienka82 my sme chceli napalit na cd a tam sa na ňu pozerame,hlavne,ze je v poriadku 😊

kivuska
18. dec 2015

Ahojte prosím vás mám sa objednať na vyšetrenie k MUDr slezakovy a neviem nájsť kontakt. Prosím poraďte té mi

kivuska
18. dec 2015

@chilli21 ďakujem. Pekne 😊

miriam001
22. dec 2015

Baby, ja som objednana k MUDr. Slezakovi o mesiac, myslite, ze si tam mozem zobrat manzela a dceru? dakujem