Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej
bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂
@aber ahoj aj ja som bola vcera o 17:30 ale isla som az okolo 18 tej. Velmi som bola spokojn, vsetko poukazoval, povysvetloval a vsetko je ok 🙂
@julovka2013 ,tak sme sa potom videli, ja na 17. 10 a išla neskôr 😊nás bolo veľa vnútri, určite si videla a máme dievcatkoooooooo
@aber ano viem 🙂 gratulujem, my budeme mat druheho chlapca, tak budeme mat veselo 🙂
@julovka2013 aj ja gratulujem a kde budeš rodiť?
@aber v Bojniciach, tam mam celu rodinu,tu by mi nemal kto pomoct v prve dni, kym sa ako tak dam dokopy a ty?
@estrejita ahoj mne najprv urobil 3D a potom robil komplet morfo asi 15 min ,na konci sa opýtal či chceme napalit cd ak bude dobré, napali, a nezabudni povedať, že nech vytlačí aj obrázky, ja som nevedela, tak nevytlacil, ale keď sme pozerali cd, tak som pri tom fotila 🙂 stojí 50 plus 15 cd
@aber ahoj, ja idem tiez k nemu buduci tyzden... hadam bude vsetko OK. mala si z neho teda dobry pocit?
@snehulienka82 je to super lekár, odborník, všetko vysvetlí, môžeš si tam zobrať ľudí koľko chceš a povie ti pravdu aj keď je dobre aj keď zle, lebo niektorý sa boja a moc držím palceeeeeeee a daj vedieť 😊
@celasapremenim Ahoj, mozno to tu bolo spomenute, ale nemylis si Slezaka s Holanom? Aj vyssie uvadzas ze sidli v procare v centrali a tam je predsa Holan. Slezak je v Petrzalke.
@aber a trvalo to 15-20 minut? Trosku mi vrta v hlave, ze baby co boli u Holana pisu ze 40-45 minut, tak neviem ci je Holan teda dokladnejsi, alebo naopak Slezak je, ehmmmm - faktickejsi. Teda ze pozrie odbornu zdravotnu stranku babätka a hotovo. Ja nepotrebujem lezat na stole 45 minut a pozerat prkotinky 🙂 za dvojnasobnu cenu, tak sa cudujem, ze niekde 20 a inde 40 minut. Nechcem na druhej strane, aby sa nieco zanedbalo, ked uz sa rozhodnem to absolvovat.
@lilitela mylim :(((( pardon ....
@aber ahoj, boli sme u neho vcera, a sice sme trosku cakali, ale oplatilo sa, vsetko je v poriadku a cakame krasne zdrave dievcatko. fotku sme nechceli, tak sme to mali za 50 eur, co je dobra cena podla mna. lekar je velky odbornik, vsetko pekne vysvetlit a manzel mal tiez velku radost, videl ju prvy krat. 🙂
@snehulienka82 A robila ti morfologicky aj tvoja gynekologicka, ci nie?
@lilitela nie, on ma iba starsie pristroje a len vidi 2D, ale vzdy pozrie, co sa len da, hlavne ze ci bije srdiecko a ci sa hybe, aj pohlavie by vedel, keby sa tak otoci... ale toto bolo uplne o inom, prezreli od pupocnej snury po srdcove komory vsetko.
@snehulienka82 my sme chceli napalit na cd a tam sa na ňu pozerame,hlavne,ze je v poriadku 😊
Ahojte prosím vás mám sa objednať na vyšetrenie k MUDr slezakovy a neviem nájsť kontakt. Prosím poraďte té mi
Baby, ja som objednana k MUDr. Slezakovi o mesiac, myslite, ze si tam mozem zobrat manzela a dceru? dakujem

@julovka2013 ahoj dnes sme boli a bolo superrrrrr