Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej
bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂
Ano doktor je vyborny a hlavne sa u neho necaka mesiac. A zoberie aj pred 20tt. Co som ocenila viem ze to nebola morfologia aj ked uz vsetko bolo vidiet kedze babatko je starsie. Drzim place nech mate vsetko v poriadku a pekny zazitok
Ahojte chcela by som sa spýtať nemáte kontakt na mudr Slezaka ? Nejak ho neviem nájsť ? Tiez ci náhodou neviete koľko sa platí ak mam listok od svojho dr ? Ďakujem 🙂
Je to jedno ci.mas listok. A ked tam.pojdes uvidis ze rad zaplatis aj 50eur. Ja uz som bola 3krat a potom uz somplatula za dalsi len 25 aj za dalsi. Ci viac chodis tym menej platis. A on je spica je to Pan doktor
Ďakujem veľmi pekne dievčatá a neviete aj kde presne ordinuje ?
Ahojte.chcela by som sa opytat ci robi dr.Slezak aj prvotrimestr.skrining okolo 12tt,sono plus krv.dakujem
@gagirl fu cenu si uz nepamatam, a krv som nejako nezistovala ci beru, len na usg som sa objednavala. Bola potom u neho este na morfo usg v 20 tyzdni, ja som mala so Slezakom este predtym skusenost, ked ma operoval, velmi mi vtedy pomohol, z neho ide taky klud, nejako vela toho nenahovori, ale to podstatne povie. Takze za mna spokojnost. Tak drzim palce nech je teraz vsetko v poriadku a zle spomienky nech potlaci radost zo zdraveho babatka🙂
@chilli21 dakujem velmi pekne..uvidim teda komu sa napokon rozhodnem.Moja dr.hned ze dr.Cunderlikovi,ona len tam posiela,ze je najlepsi..Vobec to nepopieram ze je,ale urcite chapes moje zle pocity..Este rozmyslam nad dr.Grochalom v Martine,on ze je vyborny,aj velmi mily..Ale to mame dost daleko..tak uvidim..Dakujem este raz..ahoj 🙂
Ahojte tehulky a mamičky. Chcem sa spýtať či ste niektorá bola u dr Slezaka v 14tom týždni. Lebo podľa termínu pôrodu ma tak objednali. A ešte jedna otázočka prosím ,pohlavie ktoré Vám dr povedal sa Vám aj potvrdilo ? Ďakujem za odpovede. Pekný večer
@gagirl ja som bola u neho druhy krat, potvrdil to zle, ale bol velmi ludsky.

Asi sa plati podla toho za co. On nerobi len jeden ukon. Ja za morfologiu som platila 50 ale zaplatila by som aj viac za jeho uzv