icon

Morfologický ultrazvuk u MUDr. Slezáka na Záporožskej

1safirka1
30. máj 2012

bola niektora z vas u neho??? na zaporožskej??? 🙂

Strana
z8
shellynka
12. júl 2016

Asi sa plati podla toho za co. On nerobi len jeden ukon. Ja za morfologiu som platila 50 ale zaplatila by som aj viac za jeho uzv

kvietok89
12. júl 2016

@shellynka ja som u neho bola minuly rok na morfologickom a platili sme 35 preto sa pytam ci sa nic nezmenilo 🙂 a je to ozaj odbornik tak ak si pyta 50 vie za co .....

shellynka
13. júl 2016

Ano doktor je vyborny a hlavne sa u neho necaka mesiac. A zoberie aj pred 20tt. Co som ocenila viem ze to nebola morfologia aj ked uz vsetko bolo vidiet kedze babatko je starsie. Drzim place nech mate vsetko v poriadku a pekny zazitok

alca11111
4. aug 2016

@shellynka a mala si aj vymenny listok od svojho lekara? Dakujem

shellynka
4. aug 2016

@alca11111 ahoj. Nemala.

alca11111
4. aug 2016

@shellynka dakujem za odpoved

kvietok89
4. aug 2016

@alca11111 ja som mala vymenny listok a bola som na morfologii,platila som 50 a vysetrovala ma ina dr nie slezak

alca11111
4. aug 2016

@kvietok89 dakujem za info, ja tam idem v pondelok a som objednana k dr. Slezakovi, dufam ze ma vysetri on, lebo ho poznam z pred 4 rokov a je vyborny. Jemu verim.

zuzkasu
23. aug 2016

@alca11111 Ahoj prosim Ta ako si bola spokojna s lekarom? Platila si tych 50 eur? To je asi iba 2 D ultrazvuk ze? chcem sa objdenat tak som zvedava 😊

alca11111
24. aug 2016

@zuzkasu je to 3D ale hlavne morfologicky, takze sa pozriete uplne na vsetko (vsetky kosticky) z lekarskeho pohladu. Urcite nieje problem aj s fotkou, ak babo dovoli. Pan dr je kapacita, ja som bola u neho aj pred 4 rokmi ked bol problem s nalezom. Je ozaj vyborny.

zuzkasu
24. aug 2016

@alca11111 dakujem za info

alca11111
24. aug 2016

@zuzkasu za malo, drzim palce 😉

tutu_1
7. okt 2016

Ahojte chcela by som sa spýtať nemáte kontakt na mudr Slezaka ? Nejak ho neviem nájsť ? Tiez ci náhodou neviete koľko sa platí ak mam listok od svojho dr ? Ďakujem 🙂

zuzkasu
7. okt 2016

@tutu_1 ahoj ja som mala aj doporucenie aj tak som platila 50 eur a t. c je 0905206191

shellynka
7. okt 2016

Je to jedno ci.mas listok. A ked tam.pojdes uvidis ze rad zaplatis aj 50eur. Ja uz som bola 3krat a potom uz somplatula za dalsi len 25 aj za dalsi. Ci viac chodis tym menej platis. A on je spica je to Pan doktor

tutu_1
7. okt 2016

Ďakujem veľmi pekne dievčatá a neviete aj kde presne ordinuje ?

shellynka
7. okt 2016

@tutu_1 suteren na pravej strane potom opat v pravo. Na strecnianskej

tutu_1
7. okt 2016

@shellynka veľká vďaka 😉

shellynka
7. okt 2016

@tutu_1 nemas zac a verim.ze budes spokojna.

gagirl
15. jan 2017

Ahojte.chcela by som sa opytat ci robi dr.Slezak aj prvotrimestr.skrining okolo 12tt,sono plus krv.dakujem

chilli21
15. jan 2017

@gagirl ahoj ja som bola u neho na nt meranie, ale krv mi brala moja dr., k nemu som sla s vysledkami a on potom na zaklade vysledkov krvi a ultrazvuku, prepocital riziko poskodenia.

gagirl
15. jan 2017

@chilli21 ahoj.dakujem za info..A kolko si platila u neho?takze krv oni nezoberu..to musi moja dr.ze?bola si s dr.spokojna?Ja som bola pred 2rokmi u dr.cunderlika,zistil nam sice zle vysledky ale zato on nemoze..ale ten pocit ked tam mam.ist znova je dost zly..zle spomienky.:(

chilli21
15. jan 2017

@gagirl fu cenu si uz nepamatam, a krv som nejako nezistovala ci beru, len na usg som sa objednavala. Bola potom u neho este na morfo usg v 20 tyzdni, ja som mala so Slezakom este predtym skusenost, ked ma operoval, velmi mi vtedy pomohol, z neho ide taky klud, nejako vela toho nenahovori, ale to podstatne povie. Takze za mna spokojnost. Tak drzim palce nech je teraz vsetko v poriadku a zle spomienky nech potlaci radost zo zdraveho babatka🙂

gagirl
15. jan 2017

@chilli21 dakujem velmi pekne..uvidim teda komu sa napokon rozhodnem.Moja dr.hned ze dr.Cunderlikovi,ona len tam posiela,ze je najlepsi..Vobec to nepopieram ze je,ale urcite chapes moje zle pocity..Este rozmyslam nad dr.Grochalom v Martine,on ze je vyborny,aj velmi mily..Ale to mame dost daleko..tak uvidim..Dakujem este raz..ahoj 🙂

adrika8991
9. feb 2019

Ahojte tehulky a mamičky. Chcem sa spýtať či ste niektorá bola u dr Slezaka v 14tom týždni. Lebo podľa termínu pôrodu ma tak objednali. A ešte jedna otázočka prosím ,pohlavie ktoré Vám dr povedal sa Vám aj potvrdilo ? Ďakujem za odpovede. Pekný večer

snehulienka82
10. feb 2019

@gagirl ja som bola u neho druhy krat, potvrdil to zle, ale bol velmi ludsky.

Strana
z8