Môže ísť tehotná žena do wellness?
Môže ísť tehotná žena do wellness? Aby som to upresnil, chystám pre svoju privat wellness na jej narodeniny ako darček. Samozrejme, nejde ani tak o saunovanie a vírovku ako skôr o viete čo... :D
Ale keď už tam budeme, je to vhodné, aby šla do infra sauny a vírivky, alebo to môže byť skôr na škodu ako na úžitok?
@thirstymonk a to pribudne dalsie, takze chapem celkom ten natlak, aj ked mozno nejaky pobyt v prirode potom pri krbe s dobrou vecerou by bol tiez fajn
@zobaka No to by bol, lenže to nehrozi. A už je na to aj zima v našej oblasti.
@thirstymonk Pri každodenných lietačkách medzi domácnosťou, škôlkou a prácou mozem napísať, že ja sa na tú knihu už teším aspoň tak, ako ty na ten wellness 😂
Ja som ale potom dosť naivná, lebo nejak som bola v tom, že do takýchto priestorov
(privátne/neprivatne) chodia ľudia ozaj LEN na ten wellness, až na možno veeeeelmi malé výnimky.. 😅 Ale tak v každom prípade si to užite 🙂
@oblecenie99 hodinovy hotel 😀
@pralinka25 jaj :D ja som citala len uvodny prispevok.
@thirstymonk daj jej radsej daruj wellness vikend niekde spolu. Privatny wellness na 2 hodky, nebude moc pre nu.. to byvaju vacsinou take tie male miestnosti s 1 saunou kam nemoze, 1 vyrivkou kam nemoze a 1 drinkom na privitanie, ktory tiez nemoze 😄
Vypytaj si to od nej na narodky ty 🙃
@oblecenie99 Akože, skušali sme už šťastie aj v neprivatnom... šlo to, ale nebolo to ono. Dalo sa prakticky len v parnej saune, kde bola viditeľnosť asi 50cm. Tak dufam, že som aspoň svoju ženu ošahaval a ne dajaku cudziu chudačku :D
@akje Ajaaaaj že welness vikend niekde spolu. Nooo... to je pekny sen... ibaže nerealny.
@thirstymonk ak sa mozem opytat, kvoli comu?
@akje Najmä kvoli deťom, kvoli čomu inemu... 🙂
@thirstymonk tak potom pockat, kym deti zaspia, navar dobru veceru (objednaj ak nevies varit), nalej chutny nealko napoj, co rada pije alebo nealko vino, zapal sviecky, priprav lichotky, vyber pekny film (zaner, ktory ma rada) a bude to 100x lepsie ako 2 hodiny v miestnosti, kde nic nemoze 😊
Si teda myslim :D nepoznam tvoju polovicku. 😊
@akje Má to niekoľko háčikov.
Syn už chodí spať o pol jedenastej jak my. Večeru jej viem pripraviť, že má gastronomicky orgazmus (typicke - šalat :D). Pije len vodu. To ani nijako špecialne nenaranžujem.
Všetko by to bolo ok a dalo by sa fakt kadečo vymyslieť, len furt sú tu dva naše žijúce plody, ktoré tomu robia škrt cez rozpočet. A zbaviť sa deti na noc neprichádza v úvahu.
to je inak d obre antikoncepcna tema 😀 ja som si prave uvedomila ako sa mam vlastne dobre na tomto svete
ja by som bola paranoidna, ze v tom wellnese maju kameru :D
@zobaka Hej, stoji to za h... :D Ale tak čo. Kto sa dal na boj, musí bojovať... Za pár rokov im pobalíme batôžky a ukážeme, kde sú dvere. A potom bude masakééééér :D
@tehulka2011 Čo ja viem... prečo by to dneska kto robil, keď ma nete toľko Pčka zadarmo, že može kukať do smrti?
@thirstymonk ved len tak, na ochranu svojho majetku
@tehulka2011 To je zas pochopiteľne... tak ale to riziko poškodenia je asi v cene :D
@thirstymonk na druhej strane si aspon akcny, nie ako "kolega" vedla v teme, ktory sa zrutil po jednom dietati, lebo zistil, ze mu nerobi dobre detsky plac a manzelka ho nechce rano navstivit v spalni tak sa chce rozviest
@thirstymonk a kde budu deti kym budete vo welnese tak tam mozu byt aj ked budete doma. Inak mam 3 deti na noc nikam nechodia a to je jeden uz v puberte kedy chodi spat bezne po polnoci dokonca si dava budik na tretiu rano aby stihol americkych kamosov online.
Ono sa to da aj s nimi. Niekedy su deti skor vyhovorka 😉 ak zena nevladze alebo nema chut treba to riesit inak.
@pralinka25 ja teraz budem za "matku roka" ale nas ked bol maly a nechcel spat ako babatko, olupaval etiketu z flasky a bolo 😂 sa smejem, ked som si na to spomenula, ale ta chvila mu nijak neposkodila aj sa zahral a pamatam aj na kamosa, ktory ked sa im dieta zobudilo s revom hladne a boli v najlepsom, tak neprestali, len cic..strcila do ust a bolo
@thirstymonk a kamaratov alebo susedov,co by postrazili deti od 19stej do 22hej nie je mozne? Nemate takych kamosov v okoli? 😊 pocas toho sa da 😊
@pralinka25 v škôlke predsa
Ja milujem virivku a neznasam saunu, ale bolo to asi zo zaciatku este a vsetko sa mi viacmenej zmenilo, ani ta virivka nebola tak uzasna, ale ked uz som tam bola, chcela som skusit vsetko, tak som si lahla na tie lehatka a to bolo proste fakt wellness pre mna, strasne prijemne. Strasne som sa uvolnila a relaxovala, co by normalne ma stvalo ako nuda a ze neni co.

@zobaka Jednak su dosť divoke a jednak vkuse okupuju našu posteľ. V noci sa ešte budia a boja sa tmy atď... čiže jediny čas, kedy mame šancu, je, kym su v školke. Lenže aj tomu už zachviľu bude koniec. :D