Môže to byť miimomaternicové?
Ahojte kočky, dnes by som mala byť 5+4tt. Pred týždňom aj niečo som bola na sone. Bolo vidno takú malú guličku. Chcem sa opýtať či to znamená že je bábo pekné v maternici alebo stále je možnosť že je malé mimo maternice. Pýtala som sa doktorky a povedala, že môže to byť aj mimo. Tak ja už neviem. Ďakujem za každú odpoveď.
To co mas za doktorku? Ved to hned musí vidieť ci to mas v maternici alebo mimo. Podla mna mas vnutromaternicove, inak by to nevidela a asi by si mala aj bolesti v tom vajecniku. Drzim palceky a gratulujem 🙂 pamätám sa aj ja ake som mala obavy z tohoto a všetky zbytočne
@alilka ďakujem 🙂
@matilda1990 ďakujem za odpoveď 🙂 veľmi si želám aby bolo všetko v poriadku
drzim ti palce, aby bolo vsetko ok, ale aj pri mimomaternicovom tehotenstve sa v maternici urobi gestacny vak, ktory ostane prazdny..mne napriklad mimomaternicove potvrdili az laparoskopiou, dovtedy na sone nic vo vajickovode nevideli, resp. k jednemu sa nevedeli sondou dostat a presne tam bol plodik...podozrenie na mimomaternicove tehotenstvo mali len kvoli stupajucemu HCG, aj ked maternica uz bola vycistena...ty si ale bola na sone strasne skoro, kludne to moze byt v poriadku a plodik bude vidiet neskor, neviem, naco ta lekarka hned musi stresovat...

@alexandra1995 ahoj..prečo vôbec rozmýšľaš nad mimomaternicovym?áno možné to je,lebo aj keď je mimo maternice v maternici sa tiež urobí gestacny vak,ale pokiaľ nemas dôvody tak načo sa zaťažovať?ja som pri mimomaternicovom nemala nikde nič..HCG bolo nízke,či na usg nebolo nič vidieť..