icon

Môže to byť tehotenstvo??

diana999
22. jan 2020

Žienky, ešte jeden dotaz.Chcem vedieť čo si myslíte tie, ktoré už máte tieto veci za sebou. MS mam dosť nepravidelnú, tak vo všeobecnosti ju dostávam o týždeň skôr, avšak tento mesiac som ju ešte nedostala a v piatok 24.1. to má byť presne mesiac od predošlej. Mala som ju podľa všetkého dostať minulý týždeň, a ide o to že ja mám už pár dní kŕče ako pred MS ale tá stále neprišla, môžem byť tehotná? Keďže mi ms neprišla "načas" + k tomu tie kŕče. Budem rada ak mi odpoviete. Budem rada za každý komentár. Ďakujem 😊(viem ze si môžem urobiť test, pokiaľ ms nepríde samozrejme si ho urobím, ale chcem poznať vás názor)

Strana
z2
srdiecko223
12. feb 2020

Čaute Ženy mam otázočku...mešká mi ms už 7dni ukážem mi tehotenský test ci som alebo nie 🙅.. Som zúfalá lebo sa velmy snažíme aby som otehotnela no nedarí sa za každú odpoveď vám vopred ďakujem 🤗

dadus_ka
12. feb 2020

@diana999 mozes byt aj nemusis byt. Takže asi takto co sa tyka odborneho modrokonikoveho nazoru.

srdiecko223
12. feb 2020

@dadus_ka uvidím zajtra urobím si test no velmy sa toho obávam že budem opäť sklamaná 🤦‍♀️🙄🙄

diana999
autor
13. feb 2020

@dadus_ka si pozri predošlú stranu

whatever1
13. feb 2020

@diana999 môžem sa spýtať, na tej profilovke máš radiator a niekoho hlavu alebo mi šibe?😅

diana999
autor
13. feb 2020

@whatever1 radiátor a čierny kocúr 😂😂😂

whatever1
13. feb 2020

@diana999 🤣🤣🤣nominujem tvoju profilovku za najdivnejsiu aku som kedy videla a teba za najkreativnejsiu fotografku🥂🏆🥇🎊😂

Strana
z2