Môžem byť otcom?
Ahojte, tretieho augusta som mal styk s jednou ženou pár minút bol nechraneny a potom som si vzal prezervatív ale k vyvrcholeniu som nedošiel... Ona predomnou mala nechraneny styk s iným mužom nejaké dva tri týždne.. Potom sa okolo dvadsiateho augusta čo je cca 17 dní od nášho spoločného sexu začala sťažovať že jej je zle a robila si srandu že je zrejme v tom... Nakoľko to to neustupovalo tak si dvadsiateho šiesteho augusta 23. Deň od styku urobila test a bol pozitívny.. Preto by som sa chcel spýtať má váš názor či je tu nejaká možnosť aby som bol otcom ja.. Či je možné cítiť príznaky tehotenstva už trinásť dní od styku a dvadsaťtri dní po styku mať potvrdený test... Za každú rozumnú odpoveď vopred ďakujem..
@codda no,moj, aj cernochom sa moze narodit albin ... alebo dieta s genetickou mutacioou ... http://www.lidovky.cz/hricka-genetiky-cernosske...
takze najprv sa orientuj podla tyzdna tehotenstva. u nas sa to rata od tyzdna poslednej menstruacie, takze to nekorespondúje s poctom tyzdnov od styku, ale to si nastuduj ....
a teda ozaj ries zodpovednost a pohlavne prenosne choroby ... kvapavka, syfilis, HIV ... ach, svata prostoto. keby bola tehotna s tebou mas ozaj najmensi problem. zaplatis vyzivne a doma ani vediet nemusia - ale ak ma deva daku pliagu,mozes mat z toho riadne nasledky. nabuduce najprv mysli, potom vrzni. kolko mas rokov?
@puklica13 hh no z inej 🙂 odbornou terminológiu sa ohanat nebudem nakoľko Niesom V tejto problematike zbehly.. Ja som si len O tom prečítal čo som potreboval a čítal som len S pochopením 🙂 proste V jednej je tvorený ejakulat nesúci spermie a v druhej látka ktorá lubrikuje mocovu trubicu aby zabezpečila chránený prietok ejakulatu
@ukulela samozrejme budem..áno čosi som O tom už čítal..toho som si vedomý ale naozaj K lekárovi skôr ako O mesiac nemôžem ísť... Viem že treba najskôr premýšľať.. Som sa už pól roka pomaly zdržiaval sexu kvôli jednej dievčine ktorú si chcem získať a potom urobím takúto blbost.. Ma už výčitky zozieraju a budú či už otec budem alebo nie.. 23 rokov
@codda k tej genetike 😀 pracovala som v jednej rodine ako au pai. matka bola beloska blondýnka, otec cernoch s Kene. Chlapceka mala mulata cokoladoveho a dievcatko bolo blondave s modrimy ocami a bielou pokožkou po maminke 🙂 cize nato sa nespoliehaj aj keby to bolo toho cernocha ze dieta musí byt na 100% tmave
@codda moj zlaty, kludne mozes byt otcom aj kedby to robite aj cez nohavicky - textilie nie su nepriepustne, a spermia moze byt aj bez ejakulatu. Co sa tyka mna, tak orve priznaky som mala 6-7 dni od niecoho co trvalo asi 3 minuty dokopy (sexom by som to ani nenazvala😀 ). Citila som akoby svalovku na prsiach,....odohralo sa to 25.12. a 31.som sa rozrevala pri komedii - vtedy mi preletelo hlavou ci nie som v tom..a uz mi aj zacinalo vsetko smrdet...7.1. Som mala poziivny test, den pred ocakavanou menstruaciou...takze kludne moz3s byt tatinko
@malinka158 fajn veď som vravel že túto možnosť nepopieram ale zatiaľ jej veľku váhu neprikladam 🙂
Je veľmi málo pravdepodobné, že by si bol otec ty, skôr ten druhý... ALE ... 100% to nie je. Ak si dieťa nechá, tak jedine test otcovstva to vyrieši.
Prípadne zisti jej, jeho a tvoju krvnú skupinu... A je možné že ani na testy otcovstva nebudeš musieť ísť... podľa krvnej skupinu ak ty a týpek máte odlišnú sa veľmi ľahko potom zistí kto je otec.
@pauliesivackova to je ďalšia dobrá rada ďakujem krásne 🙂 A dúfam že máš S tým otcovstvom pravdu
@codda juj..mne vysiel v prvom pripade test na 14 den od styku..v druhom pripade az 21 dni od styku a v tretom pripade na 8 den..testovala som sa zakazdym od 5 dna...v tomto pripade ako nas ty sa da otcovstvo zistit len cez DNA testy..druhe tehotenstvo bolo tiez ze davame si pozor..4 roky nic az jedneho dna sa zadarilo vdaka nejakej zbludilej spermie.
@pauliesivackova super dik
@charlie1980 to je blbost ze lekar zisti kedy prislo k oplodneniu cez sono a tak realny vek plodu...ja som tak bola u 3 gynekologov a ani jeden mi to nevedel povedat...
Ja mam tak trosku pocit ze prazdniny su uz velmi dlhe..😀 to tu zajtra ubudne novych tem 😀
@codda nie je to tak..moj si daval 100% pozor a otehotnela som vdaka tym v uvodzovkam kvapockam..staci ze v ten den je ovulacia..a na druhej strane..ked som nemala plodne dni a uz nam bolo jedno ci bude babo som neotehotnela nikdy napriek tomu ze sme isli naplno... a tomu ze ti tehotensky test alebo lekar povie vdaka sonu kedy prislo k splodeniu never..taketo zistovania mam uz za sebou...uz len vyckat a dat spravit DNA test...ten sa da spravit aj v tehotenstve..

@codda nemas pravdu...ty si mozno biely ale jednoducho nemas 100%istotu ze tvoja prabavka z otcovej strany memala milostny pomer z nejakym mulatom alebo ze stary otec toho druheho adepta na otcovstvo nevol cisty beloch...farba pleti sa moze prejavit aj po niekolkych generaciach...