Môžem byť otcom?
Ahojte, tretieho augusta som mal styk s jednou ženou pár minút bol nechraneny a potom som si vzal prezervatív ale k vyvrcholeniu som nedošiel... Ona predomnou mala nechraneny styk s iným mužom nejaké dva tri týždne.. Potom sa okolo dvadsiateho augusta čo je cca 17 dní od nášho spoločného sexu začala sťažovať že jej je zle a robila si srandu že je zrejme v tom... Nakoľko to to neustupovalo tak si dvadsiateho šiesteho augusta 23. Deň od styku urobila test a bol pozitívny.. Preto by som sa chcel spýtať má váš názor či je tu nejaká možnosť aby som bol otcom ja.. Či je možné cítiť príznaky tehotenstva už trinásť dní od styku a dvadsaťtri dní po styku mať potvrdený test... Za každú rozumnú odpoveď vopred ďakujem..
@codda ja to z mojej strany uzavriem tak ze tehotna ani byt nemusi..a ak je nemusi byt ani s tebou...moje vrele odporucanie je nesadnut na lep zenskej co tvrdi ze je tehotna...pretoze poznam 2 pripady co chudaci chalani si takto zavarili a nakoniec dieta splodili neskor kedze si mysleli ze uz je zarobene..
@codda nic v zom....ale o tom ako sa robia deti sa mas este co ucit 🙂
@codda aj o genetike 🙂
Ako to dopadlo?
@codda, tak ja som mala pozitivny test mozno 12 alebo 14 dni po styku. Ved 14. den cyklu som mala pohlavny styk aj ovulaciu, na 28. den cyklu som mala dostat menstruaciu, ale ja som bola nedockava a testovala som sa skor. Samozrejme cim skor som sa testovala, tym bola ciarocka slabsia, popripade to bol iba duch, ale v case kedy uz menstruacia meskala, uz to boli jasne dve ciarky. Zavisi od toho kedy mala ovulaciu.

@codda v tejto situacii by som sa okrem tehotenstva bala aj pohlavne prenosnych chorob.neviem aky to malo zmysel prv nemat a potom nasadit kondom.ako nic v zlom,ale fakt plati ked sa postavy tak sa rozum zastavy.pekne krasne znasaj dosledky.