icon

Môžem byť tehotná s iným?

frederika007
5. júl 2016

Ahojte. Viem vyznie to možno smiešne, ale trápi ma to celé tehotenstvo. Myslím, že je to skôr paranoja už. Takže moje trápenie spočíva v tom, že v auguste minulý rok som sa mala pomer s kolegom z práce. Bola to jednorázová záležitosť. Nepoužili sme žiadnu ochranu no nespravil sa do mňa. Menštruáciu som dostala, dokonca som menštruovala ešte 3 mesiace. Medzitým som si našla nového priateľa a v decembri som otehotnela. Gestačný vek babatka mi sedí s poslednou menštruáciu takmer na deň presne. Problém je v tom, že aj keď som si viac ako istá, že dieťa je priateľovo, môj (už bývalý kolega) ma vkuse otravuje a tvrdí mi, že dieťa môže byť kludne aj jeho. Akoby ma chcel už psychicky zničiť. Môžete mi prosím povedať, či je možné aby to dieťa bolo môjho kolegu? Ďakujem za odpovede. Už som vážne z toho psychicky na dne.

mima4
5. júl 2016

@frederika007
no ak si otehotnela v decembri, a aj lekar ti to potvrdi, tak v ziadnom pripade nemoze byt to dieta zo sexu v auguste.... Ty vies, v kolkom si tyzdni, mas to potvrdene lekarom... a bodka... spermie preziju v idealnych podmienach v tele zeny max 5 dni, nie 4 mesiace

sissy27
5. júl 2016

@frederika007 kolegovi odporúčam doštudovať biológiu základnej školy... prípadne mu prezraď tajomstvo - tehotenstvo u človeka trvá 9mesiacov, takže ak by bolo dieťa jeho, tak už je aj na svete... môžeš mu to názorne aj zvýrazniť v kalendári 😅
sa inak čudujem, že takéto reči ťa rozhodili 😀
no a teda otehotnieť s niekým po ani nie 4mesačnej známosti - no snáď vieš čo robíš...

frederika007
autor
5. júl 2016

Ďakujem Vám dievčatá za odpovede. Vedela som, že to v žiadnom prípade nemôže byť jeho, ale ten psychický nátlak sa už nedal vydržať. S priateľom sme babatko chceli a potešili sme sa že to vyšlo na prvýkrát nakoľko sme sa poznali už predtým len sme sa dajako k sebe nevedeli dostať. Po narodení sa plánuje aj svadba, tak snáď všetko už bude v poriadku. Ešte raz ďakujem.

lintu
5. júl 2016

medzi augustom a decembrom je celkom dlhá doba.... zvláštny záujem exkolegu chcieť sa starať o cudzie dieťa....niektorí oteckovia sa nevedia postarať ani o to vlastné... čo exkolegovi tikajú biologické hodiny? 😀 neviem čo to už bolo zač, ale počula som o nejakom zvieratku, ktoré si vie regulovať graviditu.... nechá sa oplodniť a potom vyčkáva s pôrodom na priaznivé podmienky.... alebo tak nejak.... každopádne ľudia takéto schopnosti určite nemajú, takže pokoj 😝

sibalka21
5. júl 2016

:D :D rozosmiala si ma, ako mozes co i len uvazovat nad tym ze dieta moze byt kolegovo? :D :D ved to nema ziadnu logiku a vedia to aj deti na zakladnej skole.... prepac ale je to fakt, a nechapem ako ta to mohlo napadnut.... inak ako fakt po 4mesacnej znamosti si spravit dieta da odvahu 🙂 ale tak vela stastia do zivota 🙂

mima4
5. júl 2016

@frederika007
nedaj sa zdeptat kolegom, podla toho ako sa sprava, je to chuj. Uzivaj si tehotenstvo 🙂

maxiva
5. júl 2016

@frederika007 ja som celkom nepochopila o co ide v tejto teme?naozaj uvazujes,ze dieta je kolegove?? 😖 to bude nejaky vtip... 🙄 ako ta vobec toto mohlo napadnut,ja ziram

lintu
5. júl 2016

inak (ak aj táto téma nie je žart) napadlo ti, že ten kolega ťa má možno za hlúpu a kdesi tam za tvojim chrbtom sa velice rehoce na tvojich reakciách?

mima4
5. júl 2016

@maxiva
@lintu

baby, viete ze dokazete mozog oklamat? tisickrat opakovana loz sa v nom stava pravdou, aj ked to nie je pravda.

frederika007
autor
5. júl 2016

Nie je to žart. Viem znie to hlupo ale bohužial už mam v živote skúsenosť s psychickým týranim od bývaleho priatela a možno preto takto reagujem aj na túto situaciu. A je mi jasné že on sa zo mňa smeje len si neuvedomuje čo mne tým spôsobuje.

misel0806
5. júl 2016

Dieta kolegove nieje na milion percent tak neviem naco si narokuje,mozno keby sa viac posnazil mohol sa dnes radovat.... Uzivaj si s priatelom tehu a neries co bolo,ries co bude☺

8291
5. júl 2016

Kolegive dieťa by uz bolo dávno na svete🙉

8291
5. júl 2016

Kolegove dieťa by uz bolo dávno na svete🙉

frederika007
autor
5. júl 2016

@misel0806 dakujem velmi pekne.

mata1001
5. júl 2016

Preto ta psychicky tyra lebo si to nechas.RAZNE mu povedz ze to dieta nie je jeho a nech ta necha na pokoji...vymazat z fb,z telefonu...vymazat fo zivota...uz sa tym netrap a prajem ti krasne tehulkovanie 🙂

mima4
5. júl 2016

@frederika007 prestan s kolegom komunikovat, ingoruj ho a ak ti neda pokoj, nahlas to ako sexualne obtazovanie

lintu
5. júl 2016

tak áno, znie to tak trochu pritiahnuto za vlasy...čo si budeme nahovárať.... ale tak v pohode, kadečo sa postáva 🙂 ako spomenula mima4, čím viac rozmýšľame nad totálnou hlúposťou, tým viac jej veríme.... ako sa veci majú, už vieš.... teraz by bolo možno fajn kolegu definitívne vymazať zo svojho života.... spája vás ešte niečo iné okrem tejto témy? musíš ho stretávať? ak to nie je potrebné, jednoducho ho skús ignorovať.... snáď ho to prestane baviť... nebuď tou, o ktorú môže zakopnúť, kedykoľvek na to dostane chuť...nestavaj sa pri ňom do role obete, nepodceňuj sa... nie je ti predsa nikto, aby s tebou takto zaobchádzal....

frederika007
autor
5. júl 2016

Ďakujem vám za podporu dievčatá.

tobnuf
5. júl 2016

Ak chce platit moze sa kludne zahrat na otecka 😂