icon

Môžem ísť na dve hodky do wellnesu, keď som v 25. týždni?

123iveta
8. apr 2014

Samozrejme ze sauny vynecham.....Len Whirlpool a bazenik Dakujem za Vase odpovede!!!

clarissa
8. apr 2014

Ja som chodila aj v ovela neskorsom stadiu tehu,bolel ma totiz strasne chrbat a plavanie a virivka mi neskutocne pomahali...hlavne sa vyvaruj bazenom s prilis teplou vodou,moze vyvolat kontrakcie(ak je moc horuca) a v teplej vode sa mnozi vela bakterii co moze sposobit infekciu..ale v takej "vlaznejsej" vode by nemal byt problem.

nerko
8. apr 2014

123iveta Ahoj. Mne osobne gynda zakazala wellness. A to hlavne teplejsiu vodu, kde moze dojst k prekrveniu maternice, pripadne mozes nieco chytit, aspon tak mi spominala. Odporucila mi chladnejsi plavecky bazen+ tampon.

merynka3
8. apr 2014

ja by som nesla nikde, bala som sa ze chytim nejaku pliagu, predsa len sa tam moci tisic ludi a tehotna zena ma oslabenu imunitu... uzi si den nejak inak 🙂 za zivot sa este nawellnessujes

zuzka1008
8. apr 2014

Ja by som nesla asi len z opatrnosti, kvoli niakej pliage...

majovka27
8. apr 2014

@123iveta ja by som sla, ale len tam, kde som uz bola a nemala som ziadne problemy. Raz som na jednom kupalisku nieco chytila a odvtedy vzdy trpnem, ked sa idem kupat niekam na nove miesto, ci to bude v pohode. Pokial chodievas niekam pravidelne, tak preco nie? Samozrejme vyvarovat sa horucej vody a sauny, ale to isto vies.

radlinka
8. apr 2014

ano mozes ist, iste vies dobre ze sauna neprospieva, osobne by som skusila bazen, ja som bola este na zaciatku tehu, vynechala som horuce kupele a saunu a dobre som zrelaxovala. Ked mas bezproblemove tehu tak je to pohoda 🙂

angellinka
8. apr 2014

Ja som plavala do konca tehotenstva a mam 2 zdrave deti 😉

uhnakova
8. apr 2014

Ja som sa v prvom tehotenstve bala ist do bazena, aby som nieco nechytila, a podobne aj teraz v druhom. Do virivky veru urcite nie, predsa len v teplej vode je viac bacilov a lepsie sa im dari. Zaplavala by som si v jazere, ale nebolo ziadne po ruke (v zime) ;)

emode
8. apr 2014

ja som bola v nejakom 17tom týždni, aj bylinkové sauny som skúsila, samozrejme, nie veľmi horúce, a nešla som do vírivky, a v pohode ... všetko s mierou a dá sa 😉

kajka2211
8. apr 2014

ja chodím do wellnesu aj teraz, aj pri prvom som chodila ,,,taky perličkový kupel je jaká lahoda na kríže 🙂 su ženy čo su zospodu haklive na kadejake pliagy ,ja som tým nikdy netrpela a kupem sa normalne bez tamponu.ťažko si vybrať správny názor vela zien je proti a mnohým to nerobí najmenší problém,ked je tehu bezproblemove tak ja osobne by som si dopriala 🙂