Môžem ísť na dve hodky do wellnesu, keď som v 25. týždni?
Samozrejme ze sauny vynecham.....Len Whirlpool a bazenik Dakujem za Vase odpovede!!!
123iveta Ahoj. Mne osobne gynda zakazala wellness. A to hlavne teplejsiu vodu, kde moze dojst k prekrveniu maternice, pripadne mozes nieco chytit, aspon tak mi spominala. Odporucila mi chladnejsi plavecky bazen+ tampon.
ja by som nesla nikde, bala som sa ze chytim nejaku pliagu, predsa len sa tam moci tisic ludi a tehotna zena ma oslabenu imunitu... uzi si den nejak inak 🙂 za zivot sa este nawellnessujes
@123iveta ja by som sla, ale len tam, kde som uz bola a nemala som ziadne problemy. Raz som na jednom kupalisku nieco chytila a odvtedy vzdy trpnem, ked sa idem kupat niekam na nove miesto, ci to bude v pohode. Pokial chodievas niekam pravidelne, tak preco nie? Samozrejme vyvarovat sa horucej vody a sauny, ale to isto vies.
ano mozes ist, iste vies dobre ze sauna neprospieva, osobne by som skusila bazen, ja som bola este na zaciatku tehu, vynechala som horuce kupele a saunu a dobre som zrelaxovala. Ked mas bezproblemove tehu tak je to pohoda 🙂
Ja som sa v prvom tehotenstve bala ist do bazena, aby som nieco nechytila, a podobne aj teraz v druhom. Do virivky veru urcite nie, predsa len v teplej vode je viac bacilov a lepsie sa im dari. Zaplavala by som si v jazere, ale nebolo ziadne po ruke (v zime) ;)
ja som bola v nejakom 17tom týždni, aj bylinkové sauny som skúsila, samozrejme, nie veľmi horúce, a nešla som do vírivky, a v pohode ... všetko s mierou a dá sa 😉
ja chodím do wellnesu aj teraz, aj pri prvom som chodila ,,,taky perličkový kupel je jaká lahoda na kríže 🙂 su ženy čo su zospodu haklive na kadejake pliagy ,ja som tým nikdy netrpela a kupem sa normalne bez tamponu.ťažko si vybrať správny názor vela zien je proti a mnohým to nerobí najmenší problém,ked je tehu bezproblemove tak ja osobne by som si dopriala 🙂

Ja som chodila aj v ovela neskorsom stadiu tehu,bolel ma totiz strasne chrbat a plavanie a virivka mi neskutocne pomahali...hlavne sa vyvaruj bazenom s prilis teplou vodou,moze vyvolat kontrakcie(ak je moc horuca) a v teplej vode sa mnozi vela bakterii co moze sposobit infekciu..ale v takej "vlaznejsej" vode by nemal byt problem.