icon

Môžem ísť na koncert v 31 týždni?

tinuska436
29. mar 2012

Baby, aký máte názor na účasť na koncertoch? Veľmi chcem ísť na koncert IMT Smile, no to už budem cca v 31. týždni a neviem, či to nebude nejak zle vplývať na bábo ten hluk.. čo si o tom myslíte???? HMMM

Strana
z2
tinuska436
autor
30. mar 2012

týžden pred koncertom mám poradnu u lekárky, tak sa jej opýtam, čo povie, a sa rozhodnem 😉)

tehotnica1669
30. mar 2012

ja som bola v pondelok v divadle a minuly týždeň v kine...malý kopkal tak ako zvyčajne...ale koncert by som asi neriskovala koli ludom...ti su fakt niekedy teda skoro vzdy bezohladni a buchaju ani nepozeraju kam...

jabadaba
30. mar 2012

@tinuska436 spravne rozhodnutie. 😉

irriss
30. mar 2012

@tinuska436
Dobre ses rozhodla 🙂
Ja jsem rodila po terminu, ve 35.tydnu ALE i ve 28.tydnu, ve 31.tydnu... . 😉
p.s. to byl jiny koncert 😀 (jiny zanr)😉

greeny
30. mar 2012

@tinuska436 ja som bola tiez tak nejako na hokeji ked sa hral na stadione tu v BA a teda dost som sa bala tych ozranov, stale ruku pred bruchom som mala a to sme sedeli, len ked som isla na zachod, tam, spat a cez prestavku, no dost to bolo o hubu

lucysha
30. mar 2012

Ahoj, ja som bola na koncerte Bez ladu a skladu , ale bolo to na namesti a kamarati stali okolo mna , aby ma niekto nebuchol a stala som obdalec. Clovek nikdy nevie. A po koncerte som bola taka grogy,ze sme sli hned domov 🙂 . Do saly by som sa bala ist, hlavne ak tam nie su miesta na sedenie.

dokocaidovoza
30. mar 2012

My sme boli v podobnom obdobi aj na koncerte, aj v divadle, aj v kine - treba si to este uzit, kym je babo in. Odisli sme len z divadla, lebo hra bola hrozne nudna 🙂 Ak mas bezproblemove tehu, budete sediet, nebudete prilis pri reprakoch a date si pozor, tak preco nie. Dieta v brusku nepocuje, ako my vonku - voda zvuk tlmi. Nebezpecne je, ked ho vystavis dlhodobeho hluku (viac hodin) alebo velmi intenzivnemu hluku - 150 dbb. IMT smile urcite nebudu hrat tak dlho a ani nepatria medzi tak hlucne kapely. Skludom chod, ale tradsej sed vzadu.

kacsik
30. mar 2012

@jabadaba ja nič neporovnávam, len hovorím, že ja na koncert chodím pravidelne a maličkému púšťam hudbu pravidelne aj doma, samozrejme že nie tak ako na koncerte :D a chodím vždy len do toho istého podniku, kde sú všetci známi, takže do bruška ma nikto buchnuť nemôže, kedže atmoška je tam kľudná, nie je tam nafajčené a nestojím priamo pred reprákom samozrejme 😀 😀 😀

ketkous
31. mar 2012

@jabadaba bola som na koncerte IMT smile,ale to bolo v koncertnej sale,cize kazdy pekne sedel na stolicke alebo tancoval,ale len na svojom mieste 😀 cize nic nebezpecne.Zavisi,kde to bude,ak by to bol klasicky koncert v hale,tak by som nesla,ak nejaky komornejsi koncert,tak v pohode...Viem,ze sme mali ist na Madonnu do Prahy,ale to som zamietla.
V maji sa chystam na Richarda Mullera a Dana Bartu,ale to tiez bude v koncertnej sale a listky som kupila do posledneho radu. To budem v nejakom 6 mesiaci. Navyse sa to vola POTICHU TOUR 😀 😀 😀 😀

jabadaba
1. apr 2012

jasne, ved ja mam na mysli najma koncerty vo velkom style - ci uz je to v hale alebo vonku, kdesi na stadione. Tam je to vypeckovane na maximum plus su tam davy, ktore asi pre tehotnu nie su velmi prinosne. Ak je to komornejsieho razu, niekde v klube, mala kapelka co tam chodieva hrat ako napr. jazzove kluby, tak v tom problem nevidim. Ako ani v navsteve divadla co sa baletu ci opery tyka, to nie je ziaden randal, decibely su v norme.

Ja som strasne tuzila ist na Cohena, ale bolo to v case kedy som bola 4 tyzdne do porodu, bolo to v Inchebe, co je uz dost velka masa ludi a zrejme hudba, napriek zanru co Cohen produkuje by nebola zrovna "potichu". Dala som si radsej zajst chut. Navyse aj kvoli prilisnej koncentracii ludi, ktora so sebou nesie riziko kadejakych viroz. A to v teho ziaduce nie je ani omylom. Mozno by ma to nenapadlo keby som nemala osobnu skusenost. A to som bola len na blbom Coneco, v Inchebe, cez pracovny den a v dopoludnajsich hodinach, prave kvoli minimalizacii davu, kedze som tam sla s malym dietatom. A ochoreli sme priserne obaja. To tam jednoducho koluje v zanedbavanych ventilacnych zariadeniach, ludia tam chodia nachcipani a pekne krasne dostanes davku rovno do nosa nevycistenou klimatizaciou. Do dvoch dni sme boli so synom skapati ako psi, taku virozu sme este nemali. Z plneho zdravia, takmer v lete, ziadne chripkove obdobie. Stacila hodina v hale. Odlezali sme to dobrych 10 dni. No tak toto naozaj nie je pre tehotne. Ale ako kazdy chce. Ja by som v teho sla oblukom od takychto akcii... 😉 Vystrahou mi bola aj navsteva divadla, ked som bola na zaciatku druheho teho. Nejak som to nedomyslela, dali sme sa stiahnut znamymi, sli sme na nejaku hru a pekne sme sa aj dvihli a sli po pol hodke prec. Napriek mensej koncentracii ludi si tam kludne dokvasili ludia co mali frniaky doslova odrate od prisernej nadchy a chrchlali tak, ze som mala dost. Sedela pred nami taka krava s prepacenim, co soplila a oci mala doslova sklenene od horucky. Hlavne, ze sla do divadla rozdavat bacily. No tak viac nam netrebalo, muz ma zdrapil a sli sme prec. Ludia su neohladuplne svine, je im jedno, ze Ta nakazia. Hlavne, ze oni nemaju pokazeny zazitok, co na tom, ze su zreli do postele s teplomerom v ustach...tazke tak!

s_mary
3. apr 2013

Ja som jednoznacne za koncert - ak sa na to zena citi. Momentalne som v 19 tyzdni a bola som na 4 koncertoch, na vsetky som mala listky este pred tym, ako sa stala "nehoda"... 🙂 boli to rockove/metalove koncerty vsetky 4 - a uzila som si ich, sice som nemohla poskakovat ako zvycajne, ale to vobec nevadilo. Na dvoch z nich som stala, na dvoch sedela. Treba si len davat pozor, by nikto nedrgol do bruska. Zivot sa tehotenstvom nekonci, ale naopak - zacina sa nieco nove. Navyse mamicka musi byt stastna a spokojna, aby bolo aj babo spokojne 🙂

donkacik
12. apr 2013

Dievčatá, ak ste boli niektorá ako tehotná na Pohode, dajte mi vedieť, ako ste sa cítili a ako ste to vykryli. Lístok mám kúpený od tej minulej a rada by som na ňu šla, vychádza mi to na 25 tt. Ďakujem.

kiki75
16. máj 2013

Ahojte, ja som bola vcera v kine, v cinema city, na sci-fi, moj drahy na to chcel ist, ale velmi som to olutovala.
som v 24 t, bolo to dost hlucné, strielalo sa, vybuhcy, hlasna hudba, vsetko mi vadilo. necitila som sa dobre, sice som si zakryla brucho rukou aj kabatikom, aby to dieta az tak nepoculo, ale aj tak som mala velke vycitky svedomia. nakoniec som sa aj rozplakala, lebo som mala pocit, ze som sposobila zbytocny stres babatku, aj ked ma muz utesoval, ze neboj sa, malé to nepocuje tak ako my, ale ten blby pocit zostal... takze ja neodporucam, nepotrebujem ani ja mat zbytocne vycitky svedomia.... od 19.tyzdna dieta pocuje zvuky, mozno ze mu to neskodi, ale niektorí lekári neodporúčajú tehotným ženám vystavovať sa väčšiemu hluku vôbec.....

leria
24. máj 2014

No tak teraz mam dilemu. Mam lístky na Lucie, som v 29 tt..... sedenie mam celkom hore, ale aj tak, neviem ci by som mala riskovať.....a tak som sa tešila....asi to nebude dobrý nápad, ze?

vune
4. dec 2017

Určite nie. Lepšie zdravé a pokojné dieťatko ako ujdený koncert. Extrémny hluk nad 120-130 dB môže dokonca poškodiť sluch aj dieťatku v brušku.

Strana
z2