Môžem ísť na prechádzku a do auta pri rizikovom tehu?
Ahojte mala som biochemické tehotenstvo a teraz som opäť tehotná môžem ísť na prechádzku a do auta?
A prečo nie? Ver mi, nijako teraz nic neovplyvnis. Pokiaľ nepôjdeš niekde s terénnym autom po serpentinach, kľudne chod. Prechádzka na cerstvom vzduchu ti len prospeje.Pokiaľ vyslovene nemáš nariadené len ležať, normálne funguj
Rizikové si si nazvala len ty?.. Akože mrzí ma tvoja strata ale biochemické tehotenstvo je veľmi časté ale to teraz neznamená ze ďalšie tehotenstvo je rizikové.. Bohužiaľ tie prvé 3 mesiace sú vždy rizikové.. Nedávno som mala potrat v 9tyzdni.. Teraz robím všetko normálne okrem toho ze si dáva na seba väčší pozor a nedvíham nič ani len trosku ťažšie.. Prechádzka a cesta autom je úplne v poriadku pokiaľ teda nemáš rizikové a nemáš ležať
Áno môžeš ❤️
ked mas rizikove tehotenstvo, tak mas len lezat.. to ti nepovedali, ked ti pisali rizikove? ....nechod nikde, ani na prechadzku
@luckalukas_1 u doktora som ešte ani nebola ja si len myslím ze mam rizikové keď som mala predtým biochemko 😞
jaaaj tak klud, biochemicke je velmi bezne, vacsina zien o nom ani nevie 🙂 vela zien malo viac potratov, a normalne vynosili dalsie babo a neboli na rizikovom.. potraty sa proste stavaju denne, je to smutne, ale nic to neznamena.. potracaju sa vacsinou chore plody, downov syndrom, geneticke vady a tak.. takze bud kludna, nemusi sa nic diat 😊 nevyslo to raz, vyjde to druhyraz ..drzim palce🤞🍀🍀🍀
Nemusis sa bat to ze si mala biochemicke neznamena ze budes mat rizikove. S najväčšou pravedebodo nostou rizikové mať nebudeš tak užívaj tehotenstvo a neboj sa ísť von 🙂
Ďakujem babulky 🥰
Neboj sa, to neznamená ze máš rizikové 😊 ja mam jednu obličku a už teraz aj skrátený a mäkký krcok a nie som na rizikovom. Kľudne môžeš, čerstvý vzduch a prechádzka ti len prospeje 😊 držím palce a prajem príjemné tehulkovanie 😊
@noami12 ďakujem aj tebe 🥰
To ze si mala biochemické neznamená ze ďalšie tehu je automaticky rizikové... Kľudne môžeš ist na prechádzku a aj do auta

Som v 5 týždni