Môžem ísť na röntgen v 25. týždni?
Ahojte asi pred 2 hodinami som zakopla a prostrednik na nohe mám fialovy a dosť bolí je nebezpečné ísť na rontgen?????
Na rtg určite nie,jedine keby mali podozrenie na zlomeninu alebo by sa to zhorsovalo tak MR vyš.
Ahoj, ja som bola na RTG zubov v 6mesiaci a nic sa nestalo... mala ma skoro 2roky
ahoj ja som mala zlomeny malicek na nohe a cela liecba bola iba o fixacii leukoplastom. na RTG ma poslali len informacne a kvoli poistovni, liecba bola stale ta ista. Takze ak sa obavas RTG tak nan proste nechod aj tak nema pre teba teraz ziadny zmysel. Prsty ti zlepia u lekara dokopy a to je vsetko. Skor je skoda ze teraz si nemozes ani bohvieco od bolesti dat, skus zistit co by si mohla takto lokalne natierat, neviem ci Veral/Algesal alebo co sa moze v tehu.
Ako tehu ta nemozu poslat na rtg.A ked tak sa vzdy pytaju lebo oziarene skodi.ja som pred nedavnom bola z malym na rtg.a mna sa pytala zi ci niesom tehu inac by som musela von.tak som pivedala ze jactehu urcite nie
Prosím vás a v čakarni to žiarenie na tehotnú neprechadza? Lebo dnes som musela ísť s maminou čakalasom čakarni?

s takymto malym zranenim ta ako tehotnu asi na rtg posielat nebudu, proste to zafixuju a hotovo