icon

Môžem ísť počas tehotenstva na návštevu do nemocnice?

janka17141
5. mar 2016

...SOm v 22tt tehotenstva..Moja svokra bola vcera operovana na slepak a dnes sa s manzelom za nou chystame do nemocnice. Môže bábätku podla vas nejak prostredie, navsteva nemocnice uškodit??? Dakujem.

vhlave
5. mar 2016

Nie

majka99999
5. mar 2016

Samozrejme si pptom dokladne umy ruky, v nemocnici sa vselico koncentruje, od rotavirusov az po streptokoky. 😉

severanka90
5. mar 2016

Ked nejdete priamo na infekcne oddelenie, tak by mal byt "vzduch cisty". Nechytaj radsej klucky v nemocnici ani nic naokolo a nechod tam radsej na wc. Po navrate domov si aj s muzom poriadne umyte ruky lebo nozokomialne infekcie su vsade.

candii
5. mar 2016

Nie ... len si vzdy umyvajte ruky .. a to aj po prichode z vonku domov a tak.. to by malo platit vzdy nie len po navsteve v nemocnici.. teraz je mnozstvo virusov vsade.. a zvlast tehotna zena je nachylnejsia

misel0806
5. mar 2016

Urcite to babenku neuskodi. Staci dbat na hygienu umyvanim ruk. Nemocnice su plne viruso bakterii infekcii. Koniec koncov virusi na nas utocia vsade doma vonku nielen v nemocnici.. 🍀🍀😀😀

miricka77
5. mar 2016

A prečo by to malo uškodiť?to by si nemohla ísť nikde potom.môj priateľ ležal mesiac na chirurgii keď som bola tehu a to som tam bola každý deň.bacily sú všade,nielen v nemocnici. a ak sa tak obavas,tak nechod,veď je to len svokra a so slepakom tam nebude dlho.