icon

Môžem jesť domácu udenú slaninu počas tehotenstva?

mimis13
27. sep 2016

Ahojte prosím poradte Som Tehotna možem jesť domacu udenu slaninu??? Neuškodi to malickemu vbrusku??

sibalka21
27. sep 2016

@mimis13 To nemylis vazne :D :D Furt tu zakladas nejake diskusie, je malo stranok na nete? Nepoviem jednu alebo dve, ale toto je uz tretia behom tyzdna... Doteraz si sa takychto veci nebala??
Popozeraj internet je tam toho dost

kangaba
27. sep 2016

@mimis13 Mozes jest vsetko na co mas (mate) chut.

sardinka336
27. sep 2016

To su zase otazky...a potom v inom vlakne sa zeny stazuju ako sa deti na školách vela memoruju, vela učia, malo hrajkaju....a načo je im učit sa predmety, ktore ,,nepotrebuju,, pre zivot? A pritom všeobecna vzdelanost pudko klesá, ludia hlupnu v priamom prenose...

lukamka
27. sep 2016

@mimis13 neodporuca sa jest maso, ktore nepreslo tepelnou upravou.
a tiez sa neodporuca takto stresovat. Citam uz tretiu tvoju temu, ktora konci otazkou: neuskodi to malickemu v brusku? nebudem ti vysvetlovat silu slova, proste zacni mysliet pozitivne a uzivaj si zacinajuce pohyby.

lavinis
27. sep 2016

pobavilo 🙂 samozrejme, ze ano. ale udeniny vo vseobecnosti nie su zdrave, takze len sem tam aj ked nie si tehu.

vulka
27. sep 2016

Počuj, veď Ty si tehotná, nie chorá.

cecilia68
28. dec 2016

@vulka Chorá je, ale na hlavu 😢

0silvia0
28. dec 2016

účet zakladateľky zrušený, bábätko v brušku sa môže konečne upokojiť😎

yollanda
28. dec 2016

Boze mooj! Ja som zozrala dobre ze nie susedove decko a uz mi tu zdravy beha po svete 3 roky

sam2
28. dec 2016

@0silvia0 neboj, pride s novym nickom a novou zaujimavou a duchaplnou otazkou 😂🙈

renimac
28. dec 2016

Slanina bola jediná vec za 3 mesiace, ktorú som nevyzvracala 😉. Len keby sa jej ešte niekto bál 😊.

puklica13
28. dec 2016

@mimis13 môžeš..Ale rátajte s tým že porodila baču 😂😀😂

tetapetra
28. dec 2016

V ziadnom pripade!!! Zo vzduchu zi

marusia12
28. dec 2016

Môžeš jesť slaninu, môžeš aj tankovať na pumpe, aj vysávať.... v pohode môžeš všetko, čo robili ženy aj kedysi.... a aj dávať tieto blbé otázky môžeš.... všetko dovolené.... :_D

marusia12
28. dec 2016

@lukamka
čoby sa neodporúčalo surové mäso 😀 tu si treba uvedomiť, že tehotné ženy sú na celom svete.... a surové mäso sa v niektorých kultúrach bežne používa, tak ako aj slanina, mlieko, grepy a neviem čo ešte....

novana
28. dec 2016

@mimis13, ak nevadí, že sa ti narodí pričmudené bábätko, tak jedz! Ja by som tiež jedla, mne sa tmavé detičky páčia.

lukamka
28. dec 2016

@marusia12 mne je to jedno ;)