Môžem letieť v 20. týždni do Japonska?

lenka273
25. jan 2018

Ahojte baby som v 20 týždni tehotenstva a budúci týždeň mám letieť do Japonska.....aké máte skusenosti, čo mi treba vybaviť, zariadiť a mať so sebou? Ďakujem

matik3110
17. mar 2018

@lenka273 mozes letiet.. od 4. Mesiaca sa uz moze, no je to aj velky risk kvoli tlaku v kabine.. naco sa ohrozovat a potom nedajboze lutovat cely zivot.. uvaz co ti je prednejsie, co ak ti zacne tvrdnut brucho alebo zacnes krvacat tou zmenou? Moze sa stat hocico a ty budes v lietadle a nema ti kto pomoct.. pripadne ak sa to stale v Japonsku tak co potom.. nechcem byt negativna ale stat sa moze hocico tak si to uz sama zvaz. Ja som mala letiet do Anglicka ale zrusila som to pre istotu aj ked mi bolo luto. Nebudem ohrozovat babo. ;)

lenka273
autor
18. mar 2018

@lenka273 ďakujem vám za info a rady...dobre som sa na to pripravila.....a bola to úplná pohodička, dokonca by som povedala, že let bol úplne super....moje odporúčanie ak sa na to cítite kľudne do toho choďte, ak sa bojíte lietania alebo vám nebýva dobre tak radšej nie....

mircalla
18. mar 2018

@lenka273 Uf, je to riziko, sla som v 17tt do UK, ale do Japonska by som teda nesla. Lietam casto a rada, pri prvom dietati som mala ist na sluzobku do Ciny a zrusila som to.
Ale vidim, ze to uz mas za sebou

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre