Môžem si dať Paralen každé 4 hodiny v 15. týždni?
Mam teploty a boli ma cele telo,...://
mne gyn.povedal že keď niečo mám si dávať len paralen,či už bolesť alebo teplota...vraj je počas tehu najneškodnejší
Preco zakladas este jednu otazku na tu istu temu? Si sa mohla aj tam opytat.
Tak v tehu (celom) paralen mozes. Obsahuje ucinnu latku paracetamol a ta sa moze v tehu proti bolesti, horucke. Som v 14 tt a tiez uz tyzden nachcipana. Teplotu som mala zvysenu ale do 38 sa tu nic neriesi. Paracetamol mi odporucil gyncar, ortoped aj v lekarni. Nic ine. ani len kvapky do nosa, mam aj homeopaticke lieky doma ani len tie nemozem. Dokonca ani moj oblubeny caj na prechladnutie, lebo obsahuje nejaky koren, ktore sa v tehu nemoze.
Takze este raz, paracetamol mozes, len ho neber ako cukriky. Daj si jeden, 500ku. Citala som v tvojej inej diskusii, ze mas 37,7, to je nic. To ti klesne aj kupelom s dodanim soli proti prechladnutiu, vylezanim, horucim ovocnym cajom s medom a citronom. Ak sa ti po tyzdni nic nepolepsi, chod k lekarovi. Urobia ti rozbor krvi, ci nepotrebujes atb. A predstav si, aj atb sa v tehu moze. Samozrejme nie vsetky, ved doc uz vie.
Skore uzdravenie.
ja som teploty nemala v tehotenstve, ale mavala som zas migreny, najma prvy trimester.. sam gynekolog mi odporucal paralen, uzivanie podla pribaloveho letaku..

@marissenka mne v lekárni poradili superpyrín, paralen sa vraj v 15tt nemôže. Skoré uzdravenie prajem.