icon

Môžem si farbiť vlasy počas tehuľkovania?

zuzkatomkova
6. júl 2013

Baby bolo mi povedane za farbenie vlasov moze skodit babetku... Ak tak ake znacky farieb pouzivate vy???0

sissy27
6. júl 2013

hmmm a kto ti to povedal? 😅 tá istá, čo ti povedala, že dieťa do roka sa nesmie pozrieť do zrkadla a nemajú sa mu strihať vlasy a neviem čo všetko? v živote nikdy mi tak krásne nechytil melír ako v tehotenstve a teda malej to neublížilo...
si tehotná, nie chorá...
a keby si trošku pohľadala, o farbení vlasov v tehotenstve je tu asi milión tém...

ladybaby
6. júl 2013

Kludne si daj zafarbit, alebo melir. Ja som sa tiez tak strasne bala, ci to neskodi. Tak som si dala melir v 17tom tyzdni tehotenstva a potom uz nie. Uz v obdobi porodu som mala hrozne vlasy a to som sa potom z domu nedostala dobre 4 mesiace, ked sa drobec narodil. Ak budem mat este jedno baby, tak si urcite dam upravit vlasy aj pred porodom, nech vyzeraju normalne. To clovek pri prvom tehotenstve nevie, boji sa... treba sa o seba normalne starat, vsetko s mierou, solarko nie, ale lakovanie nechtov, uprava vlasov uplne v pohode...

andreah25
6. júl 2013

Za to, že si tehotná, nemusíš chodiť ako strašidlo - ja sa farbím bežne, dokonca som si pred pár týždňami dopriala aj kozmetiku (na ktorej som bola naposledy pred šiestimi rokmi) a dala som si zafarbiť aj moje úbohé obočie a dopriala aj pedikúru (po prvýkrát v živote) a plánujem budúci mesiac si to všetko znova zopakovať - nie je lepšieho pocitu, ako keď sa o mňa ktosi postará (a hlavne tá pedikúra, keďže mám problém sa zohnúť a nie sa ešte inak postarať o svoje ťažko namáhané nohy 😀 ).
Takže pokojne si môžeš farbiť vlasy.

simca06022011
6. júl 2013

@andreah25 ach moja rec... 🙂)))

minnie55
6. júl 2013

Jediným problémom by mohol byť amoniak vo farbe - už je na trhu kopec rozličných značiek, ktoré ponúkajú farby na vlasy bez obsahu amoniaku - tie môžeš v pohode používať.

kurciatko23
6. júl 2013

Farbila som si farbami bez amoniku,,,,ale aj s nom sa vraj moze

majca1581
6. júl 2013

ty musis najlepsie vediet co je pre teba a pre tvoje dieta dolezite ...ja si napriklad nefarbim pocas tehotenstva aa myslim si že sa to dá vydrzat aj bez toho a budes vediet ze neublizis dietatku ... 🙂 ale kazdeho osobna vec ...

sonagolisova
6. júl 2013

urcite by som si farbila, nie nejako casto ale urcite by som nebola za strasidlo...uprednostni farby bez amoniaku a v pohode

kalifa28
6. júl 2013

mne sa asi sníva 😝 😝 😝

petula8
6. júl 2013

ja som si farbila , farba bola bez amoniaku 🙂

chloe001
6. júl 2013

Urcite si mozes farbit vlasy 🙂

margarita
6. júl 2013

ja Ti poradim - never vsetkemu, co pocujes 😉
mozes, v pohode, ja som si farbila a mam dve zdrave, krasne, velke, donosene deti

dolijalu
7. júl 2013

Ja som si pri prvom tehotenstve farbila a aj teraz sa chystam...keby som nemala na hlave taky extrem (tmavohneda a odrasta blond), tak by som sa na to vykaslala...pocula som nazor, ze by sa nemalo farbit v prvom trimestri....

stanislavao
7. júl 2013

urcite ano. a akoze ako by mala farba vo vasich vlasoch poskodit plod? to su take blbosti. sa cudujem, ze sa nad takymi blbostami niekto pozastavuje.

usiko
7. júl 2013

ano

carmella
7. júl 2013

ano mozes

lusia222
7. júl 2013

prvy trimester by sa nemalo ale potom vpohode. ja som sa stale farbila 🙂 pouzivam pallete farby a kallos 🙂

pinuska19
7. júl 2013

urcite ano, ja som chodila na melir tiez

monica222
7. júl 2013

vlasy si farbit mozes ale iba melirom nie aby sa ti farba dostavala na pokozku skodi to dietatku ...klasicka farba urcite nie

monci8888
7. júl 2013

tehotenstvo nie je choroba.. normalne si mozes farbit vlasy.. a to s tou pokozkou a neviem co, je to blbost, hlupa povera a urcite nic z toho dietatu neskodi.. ked si aj tak vystrasena vsetkymi tymi babskymi recami, tak si kup farbu bez amoniaku 🙂

marianka3
7. júl 2013

Ja som si počas tehotenstva farbila vlasy. Tiež som čítala všelijaké blbosti na nete, až som sa nakoniec opýtala kaderníčky, tá mi na to povedala, že dnešné farby na vlasy nie sú také radikálne, aké boli kedysi, sú šetrné k vlasom aj k pokožke na hlave, neodporučila mi drastické zmeny ako vlasy odfarbovať peroxidom a tak (mala som tmavé vlasy), a keď si chceš vlasy farbiť doma,tak si kúp farbu na vlasy bez amoniaku, je ich na trhu veeľa. a sú dosť dobré. Dúfam, že som pomohla. 😉

959touareg
7. júl 2013

to co je za stupidnu otazku? 😨 😕 😕 😨

truskawka
15. júl 2013

Tiež, som mala tú dilemu. Lekárka aj kaderníčka mi vraveli, že v poho. Pre istotu som mala ale rúško, no po nanesení melíru - peroxidu, mi dala na hlavu uzavretý sušiak a ten mi víril smrad rovno pod nosom. Bola som v 13 tt. Neviem, či práve ten nemohol bábätku uškodiť.