Môžem užívať Guajacuran v 24. týždni tehotenstva?

dada111
22. apr 2013

Ahoj kočky, neberiete náhodou niektorá Guajacuran? Bola som vo štvrtok na poradni a lekár mi predpísal Guajacuran 3x1 a Magne B6 2x1. Problém je v tom, že mi poriadne nevysvetlil kvôli čomu ho mám brať... A až doma som sa dočítala že liek nie je vhodné užívať v tehotenstve.... Tak som ho hneď v strachu vysadila, ale stále musím nad tým rozmýšľať či som spravila dobre. ☹ Nemáte s tým niektorá skúsenosti?

mona321
23. apr 2013

Ahoj ja som ho brala v 9tt a je to na ukludnenie matenice. Doktory vedia co robia neboj sa

brumka
23. apr 2013

@dada111 ahoj mne tie tabletky s acypirinom a s 2 mastami predpisal pred tyzdnom ortoped a c osom si precitala letaky, som si recept ani nebola vybrat ze ja to uzivat nebudem, mala som to predpisane na klby. ja som to odmietla, radcej prezijem tu bolest

ematko29
23. apr 2013

@brumka vidíš aja ked som bola 2krát tehotná ma klby boleli ,celá panva akoby sa mi rozpadnuť mala anič mi nedali žiadne lieky asi dobre 🙂

brumka
23. apr 2013

@ematko29 mne to dal ortoped mna to trapi len na 1 nohe, ale uz mi to nedalo tak som sla, a dal mi lieky ale nechem ich tak som sla jednemu liecitelovi narovnavacovi a musim zaklopat uz par dni ma to neboli 🙂

elenka6
23. apr 2013

@dada111 ja ked som ako tehotna ležala v nemocnici tak skoro všetky sme tam uživali guajacuran 3x denne,takže isto ti neuškodi.

dada111
autor
23. apr 2013

@elenka6 ...no ja som ho brala asi 2 dni a bola som ako mechom ovalená.... len spať a spať... pripadala som si ako nadrogovaná....

elenka6
23. apr 2013

@dada111 v nemocnici ho pchaju každej,na upokojenie,ja som ho splachovala do zachoda popravde.

tanusa888
26. apr 2013

Aj ja ho uzivam na uvolnenie svalstva kedze mi tvrdne brucho,som v 26tt,ale tiez som taka unavena z nich ale pomahaju mi.

zuzmag
11. nov 2014

ahojte ja som bola dnes v poradni som 23tt.a mne ho tiež lekarka predpisala kvoli pichaniu v podbrušku a cyste ak nezaberie o 4 dni na prijem čo by som neveľmi rada ☹ uživa ho ešte teraz niekto????

jjanulkaa3
11. nov 2014

Ahoj ked som bola tehotna mne doktorka predpisala presne to co tebe koli tomu ze mi tvrdlo brusko a skracoval sa mi krcok matermice. Ten guajacuran je na uvolnenie svalov, na upokojenie.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre