Môžem v tehotenstve jesť salko a tortové oblátky?
Milujem to. Len či to neuškodí. A ešte ci sa môže mascarpone.
@alzbetka3012 jasné, kľudne. 👍
Neviem si predstaviť ako môžu Tortove oblaky uškodiť 🤷♀️🤷♀️🤷♀️
@pribinak 🤣🤣🤣🤣🤣
@maciatkolulu 😡😡😡😡 fakt si to neviem predstaviť
@pribinak tak ja neviem no..
. 🤣🤣🤣, snažím sa niečo vymyslieť a nic...pleseň????
@pribinak
@maciatkolulu ja sa už nedivím ničomu https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/vdychla-som-nechtiac-trblietky/
@elizabet173 alebo minule diskusia či môže v tehotenstve chlieb vo vajci.....
Mňa by naozaj zaujímal myšlienkový pochod ako napadne tehotnú že niečo takéto nemôže. Nemyslím to v zlom ani nič, ale že proste ako príde myšlienka že či je bezpečné zjesť mascarpone, oblátky alebo salko. Ešte ak sa niekto opýta na lieky, bryndzu, čili... Ale toto by ma fakt zaujímalo ako to napadne.
A áno môžeš to jesť, oblátky a Salko môžeš jesť tak ako iné sladkosti a mascarpone tak ako iné mliečne výrobky.
@maciatkolulu dobrý pokus 😝
@klip0 mozno vyrastali, a dodnes ziju, medzi dedinskymi tetkami, ktore ich strasia nezmyslami cely zivot. Napr. ze ked dieta zacne sediet prilis skoro, bude mat vypulene oci, a podobne.
@alzbetka3012 Ja už len čakám otázku typu: "môžem si poškrabať riť, keď som tehotná" ? Neuškodí to bábätku ? Také stupidity sa len tak nevidia...
@alzbetka3012 prepáč ale čo by si na tom nemohla? Alebo ako presne si predstavuješ že by ti to malo uškodiť? Ja sa vážne pýtam lebo je to len mlieko a cukor. O tých oplátkach ani nehovorím. Akože keď zješ to salko aj s obalom tak áno to by malo logiku.
@alzbetka3012 🤦
Ty si Ta ktora sa minule pytala na CHLIEB VO VAJCI ? 😃
@alzbetka3012 co mi chutilo som jedla, aj pečen, aj hriby vsetko ale s mierou..jedine surove maso a vajcia nie, ale to nejem nikdy...pribrala som 25 kg a deti zdrave, vsetko ok, do pol roka opat konfekcna velkost S...vobec sa netrap a jedz co najpestrejsiu stravu a co ti chuti
@alzbetka3012 Cisty debilizmus, tvoja otazka. Zamysli sa uz nad sebou!
@alzbetka3012 v tehotenstve môžeš všetko niektoré veľmi jedla pomenej ale môžeš. Dávaj pozor na cukor . Čo myslíš by ti Salko alebo oblátky mohli spôsobiť ?
Legendy hovoria, že ak tehotná žerie v tehotenstve tortové oblatky, porodí tortu.
@alzbetka3012 môžeš jest všetko aj omietku zo steny keď chces🤦🏻♀️
Trikrát ano
@alzbetka3012 nikdy, lebo potratis

ano, ano a ano. (samozrejme zdrave to nie je, tak s mierou)