Musia mať tehotné v aute bezpečnostný pás?
Maju tehotne vyhodu v aute co sa tika pásou?
@littleslovak no ja som prave mala nehodu v novembri a to som este nevedela ze som tehotna..a Auto na totalku. :/ ale vdakabohu som bola v poriadku aj ja a aj babatko sa ma dobre.
ale som myslela ze taketo sa pouziva skor tak od vyssieho stadia. ja jazdim prave kazdy den po dialnici a vikendy at-svk, takze si to pre pokoj v dusi a pocit bezpecia urcite kupim.
@lucia20 no videla som presne jedno video na toto neviem ho nájsť tak pošlem k teme: ...
https://www.youtube.com/watch?v=L2ZDIgZHv3Qtakto nejak..tehotná netehotná sú pásy pre tehotné.Len veľmi málo prípadov je kedy človeku zachránilo život to , že nebol NAHODOU pripútaný.
@viktora26 vaša povinnosť je sa pripútať ,sú na to špeciálne pásy pre tehotné čo už v dnešnej dobe je dosť známe,čiže ja byť policajt tak vám dám pokutu s ponaučením -nie preto aby som mala radosť ,ale aby som vás donútila chrániť nielen seba ale aj to malé ,veď keby sa niečo stane neskoro budete plakať.Viete o tom že už pri náraze v rýchlosti 60 km/ hodinu sa môžete zabiť??Ohrozíte ho viac bez pásu...máte chrániť seba a tým chránite jeho vy ste za neho zodpovedná a o to viac informačná povinnosť z vašej strany by mala byť.
Mňa len strašne prekvapuje že ženy v dnešnom storočí nepoznajú toto : https://www.mall.sk/autosedacky-prislusenstvo/b... , je ich viac ale preboha to nie je taká položka ...a može to zachrániť oboch aj matku aj dieťatko a nikomu neublíži.
Pýtala som sa nato osobne policajtov keď nas raz zastavili a povedali, že musí mať pás aj tehotná žena . Len v prípade potvrdenia od lekára že z nejakých dôvodov nemôže tak nemusi. Ale to potvrdenie vydáva gynekológ a žena ho musí mať zo sebou v aute aby sa tým mohla preukázať. Asi toľko...
@littleslovak pas be safe mi zu dosiel a som naozaj spokojna. pas ma konecne netlaci a celkovo to je take prijemnejsie za volantom. 🙂
Ahojte dievčetá a nemáte niektorá skúsenosť s konkrétnym druhom takého pásu pre tehotné? Pozerala som obe odporučené stránky a je tam viac typov...

@sophinka17 neviem ci ma pas tlaci lebo som si toto kupila asi tyzden po tom co som zistila ze som tehotna 🙂 . aj sa na nich pise ze od druheho mesiaca sa maju pouzivat... co je teda prakticky hned po tom ako to zena zisti... citim sa s tym bezpecne, najma preto ze jazdim denno denne po meste a tu je nehod a nehod... raz dva ti to do auta niekto napali ani nevies ako aj ked ty mozes davat pozor najviac na svete...