Musím čakať do pôrodu s testami DNA, alebo mám nejaké možnosti aj počas tehotenstva?
Chcela by som vedieť akè mám možnosti počas tehotenstva ak by som mohla nejak dokázať otcovstvo? No alebo čakať do pôrodu a potom spraviť testy DNA a dať to potom na súd? Lebo dosť sa bojím že mi nebude chcieť ani platiť. Neverí mi ani on. Jeho rodina si totiž vymyslela, že údajne čakám dieťa z predošlým ex. Čo nie je pravda a ani to nie je logicky možné, lebo sme cca 8 mesiacov od seba ako pár. Len teraz sme sa skamarátili. Áno peniaze mi už vrátil ale nie nespali sme spolu, len mi sem tam zvykne dať dobre rady. Dokonca mi navrhol že mi pomôže z dieťatom ak tento ex čo ma nechal pred dvoma dňami nebude stále javiť záujem a stále bude na strane ich rodičov a mňa si ani nezastane. Samozrejme že som s tým nesúhlasila, lebo to sa nedá len tak. Len neviem prečo to navrhol. Mám počkať do pôrodu a potom podniknúť vyššie spomenuté kroky alebo aké sú ešte možnosti? Neviem či sa ten čo ma opustil len zľakol a vráti sa alebo neviem? No ale ja si nerobím zbytočne plané nádeje a aj tak by som mu už nedala druhú šancu. Jeho rodina ma tak ponížila, dourážala a on sa tváril akoby nič a stále sa len usmieval a sklápal hlavu do zeme. Hm? Poradíte mi?
@pribinak dovtedy budem v ich očiach stále čierna ovca a pobehlica no ďakujem pekne ...
@micinka158cisusa96 tak čo ti mam na to povedať? Snáď len to, že treba lepšie vyberať partnerov
@micinka158cisusa96 myslim si, ked ta maju za pobehlicu ( a aj otec dietata neveri a vyskiera sa hlavou sklenenou k zemi) , ani preukazanie otcovstva toho vela nezmeni. Akurat to, ze povedia, ze si okrem ex c.1 spavala aj s ex c.2 , ich nazor sa tym zmenit nemusi, neslubuj si od toho prilis, predides dalsiemu sklamaniu. Rodina je jedna vec, no postoj ,,spolditela,, druha vec, ten zlyhava na plnej ciare.
Sledujem cely tento pribeh a neverim, ze niekto taky moze existovat...
Ty nič robiť nemusíš. Keď sa dieťa narodí dáš otca do rodného listu, budeš pýtať výživné. Keď si myslí, že nie je otcom nech sa páči, nech si platí testy dna,to pôjde cez súd. Ty sa hlavne ukludni s jeho rodinou nič nerieš.
@micinka158cisusa96 https://tehotenstvo.rodinka.sk/kym-rastie-brusk...
https://www.dnacenter.sk/testy-otcovstva-v-teho...
Takéto veci si veľmi ľahko môžeš sama naštudovať na Google, stačí do Google zadať určenie otcovstva počas tehotenstva a klikaj a čítaj
@januska12323 Kedze nie su manzelia, tak bez uznania otcovstva ho nemoze zapisat do rodneho listu.
@diewcatqoo ani ja, kým si neuvedomim, že ak mám ja priemerné IQ tak asi tretina ľudí na svete ho má nižšie a vyššie. Autorka očividne patrí k tej skupine s nižším, bohužiaľ pre ňu.
@zuzanaete aha, tak dúfam že jej s tým niekto pomôže inak nemá šancu.
@micinka158cisusa96 To si zase ty?! Veď si minule písala, že od neho nič nechceš, ani do rodného listu ho nedáš zapísať. A zrazu sa dosť bojíš, že ti nebude platiť?
A k tomu, či sa len zľakol a vráti sa: ty by si ho prijala naspäť? Chceš takéhoto chlapa? 🤦🏻♀️
@h2 Nie neprijala by som ho naspäť
Staci odber krvi matky, v nej plava aj DNA dietata. Na tomto principe funguju aj Trisomy testy. Ale vraj je to cele dost drahy spas
@januska12323 zavádzaš a veľmi. Ona ho nedá do rodného listu, lebo nie je vydatá a nemá súhlas otca ako slobodná matka
Čiže v rodnom liste nebude. Bude musieť požiadať o určenie otcovstva cez súd a až na základe výsledku ho môže dať zapísať
Už som sa zľakla,že táto tragikomedia nebude mať pokracovanie
@micinka158cisusa96 ty by si sa v prvom rade mala dat dokopy a prestať riešiť chlapov lebo to je jeden lepší ako druhý 🤦🏼♀️

@micinka158cisusa96 až po pôrode.
Až ked sa dieťa narodí, potom požiadaš súd o určenie otcovstva