Muž sa bojí sexu v tehotenstve
Maminy ako to máte doma? Môj povedal že sa boji 🤭😁že mu ublíži . Ale ja myslím že nie ,skôr je problém moje brucho ,😢a mužove tiež 😂😂😂🤭tak ako mne to vôbec nechýba...len mám takí sprostý pocit ..čo na to muž ..aj keď povie že mu to nevadí ..viete čo a tým chcem povedať .
Ze v pohodke, ak neni problem.
Samozrejme vacsie je brusko a zavadzia a ešte ked i muzikove, treba najst vyhovujuce polohy pre teba hlavne.
Napríklad ty hore, zozadu a podobne? Tam nema kde zavadzat brusko😊🤷🏼♀️
@klejkaez v 8 mesiaci😂som jak balón .
@klejkaez hore nehrozí 😂panebože veď ani nevylezem
Muž bol nadšený keď som bola tehotná a práve ho to ešte viac bralo 😄 mne keď kĺby dovolili tak bolo ale pokiaľ nie je zdravotný problém tak prečo nie 🙂
Niektorí gyndosi neodporúčajú, jedine až v neskoršom štádiu, spermie obsahujú prostaglandiny ktoré otvárajú krcok, čiže v neskoršom štádiu je to žiaduce a jeden zo spôsobov ako vyvolať pôrod, my sme napr sex nemali od asi 5teho do nejakého 8mesiaca, pre istotu 😁
moj manzel rovnako - prvy trimester sme mali zakazane a neskor v tretom trimestri uz mal respekt/obavy skratka by sa necitil komfortne, takze som to jednoducho akceptovala, vysvetlovat mu, ze je to iracionalne, bolo zbytocne
No ono i ked je väčšie brusko a žiadne vazne problémy preco nie 😊
Samozrejme ze ten sex neni ako inokedy. Ale jemnejsie, intenzívnejsie vaša chvíľka spolu.
Však keď muž na to netlačí, tak nerieš. Ale inak odzadu nemá ako brucho zavadzat. Ale dá sa to zvládnuť aj postojačky :D

Ja aj keď som tehotná, tak si neviem ani deň bez sexu predstaviť 😂😂ja mam aj teraz v tehotenstve strašný apetít 🙈🙈