icon

Narodilo sa vám dieťa pohlavia ako predpovedali na ultrazvuku?

pointka
2. sep 2011

Pytam sa preto, lebo na UTZ bol najprv chlapec, teraz je to dievcatko, ale nie na 100%, tak som zvedava, ci ste cakali napriklad dievcatko ako povedal lekar z UTZ a prekvapko prislo v podobe narodeneho chlapceka 😀

Strana
z4
ketrin1211
14. jún 2013

Ahojte včera som bola na sone(7 mes.)a doktor mi povedal že tam vydí gulky myslíte si že to bude určite chlapec alebo to bolo zle vidieť?dakujem

kika1111
14. jún 2013

u nás sa pohlavie menilo takmer každý mesiac.. na sone som bola tuším 8x a videli to traja rôzni doktori.. no a vlastne 2 týždne pred pôrodom som sa dozvedela, že to bude chlapček.. no keďže ma vlastne celé tehotenstvo šalili, tak sme mali aj pre dievčatko výbavu aj pre chlapčeka.. ale Marek sa kúpe v ružovej vaničke napríklad 🙂

disala
14. jún 2013

Pri prvom som si myslela že to bude dievčatko,ale nepovedali to na 100 percent,a narodil sa Oliver, 😀 A pri druhom,sme to už vedeli na 100 percent,bola som na amnio,potom to už bolo napísane v papieroch.Aj na utz bolo vidieť.

davlinka
7. aug 2016

Ahojky maminky som v 31tt a pohlavie mi vzdy povedia ine co si myslite vy chalan ci baba

monikaparson
8. aug 2016

Áno

paladia
8. aug 2016

Ťažko povedať. Ja mám chlapca,sedi podľa uzv. Skus pozriet moje fotky v albume z uzv chlapca,mozno pomôže. Lebo ja tu poriadne nevidim.

miushik765
8. aug 2016

Mne môj tvrdil cez 3x na uzv že dievčatko ja už nakúpená výbava a zrazu v nemocnici na pohotovosti že chlapec ja som sa začala tak smiať :D potom na 4D znovu že chlapec s zss v nemocnici iná dr že chlapec tak už len čakám a uvidíme 🙂

davlinka
9. aug 2016

Dakujem za odpovede no uvidime ked sa narodi chceli by sme dievcatko moc ale pripravena som skor na chlapca bo vacsina doktorov ze chlapec len jeden dievca tak uvidime

davlinka
11. sep 2016

Ahojky mami ky takze aktualna foto z 37tt podla doktorky chlapcek ...

Strana
z4