icon

Naťahovanie sa v posteli počas tehotenstva

merlin796
25. nov 2016

Myslite ze je poriadku a ze nublizim babätku ked rano vstanem nie naschval ale pravezed nevedomky sa akosyk povynatahujem ze vystriem nohy a ruky nad hlavu a sa troska povynatahujem???????? Som 29tyždni

tyelde
25. nov 2016

Nie nic sa mu nestane. Ale pre istotu nedychaj, vies kolko skodlivin je vo vzduchu?

pribinak
25. nov 2016

ehm, ber to ako tehotensku jogu

dori92
25. nov 2016

Povynatahujem 😀 😀 to je nejake nove slovo 😀 😀 a ze akosyk.. 😀 no co, aspon trochu zabavy takto rano 😀

miricka77
25. nov 2016

Boze zeny,to fakt?a sexovat si sa nebala?denno denne tu taketo otazky.To nemate co ine robit,len tu vypisovat taketo blbosti?jedna zle polevu na zktkovych rezoch,jedna klobasu,jedna vdychla vypary z tlaciarne atd.Rozum mi zastava.

miricka77
25. nov 2016

Malo tam byt,ze hedna zje polevu na zltkovych rezoch

stardust
25. nov 2016

nase prababky tvrdo pracovali na poli, kde neraz aj porodili a v pripade nekomplikovanych priebehov aj prezili spolocne so svojimi detmi 😉

dagaz
25. nov 2016

😂😂😂😂aha zasa bravo: prehltla som spermie, mozem byt tehotna?😂😂😂😂

sibalka21
25. nov 2016

Ale chodte uz niekam s tymito otazkami......ja neverim, ze dnesne zeny sa take hlupe....

moni244
25. nov 2016

Pravopis svedci otazke, tu sa vela inteligencie nepobralo

alchemilkazltozelena
25. nov 2016

juj dnes piatok, nemusim si to ani v kalendari kontrolovat :-O

librarian
25. nov 2016

@sibalka21 a ostatné baby, ktoré si merlin796 ešte nezapamätali - ona je úplný majster na vymýšľanie totálne primitívnych tém, hľa:
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/vdychla-som-nechtiac-trblietky/
https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/dym-z-vyfuku-pocas-tehu/
https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/zlaknutie-sa-v-tehotenstve-2/

podľa mňa sú dve možnosti: 1) robí si z nás iba prdel, lebo vie, že vždy sa nájdu naivné a priateľské baby, ktoré jej budú chcieť poradiť a potom tie, ktoré rozčúli a to je predsa sranda, že a 2) je veľmi hlúpučká, prípadne je tam nejaký vážny psychický problém a tu nik z nás na MK nemá ako pomôcť. môj záver: BABY, VôBEC NA ŇU NEREAGUJTE.

sibalka21
25. nov 2016

@librarian Len najsmutnejsie na to je ze ona nieje jedina ktora ma taketo blbe otazky :D V posledne dni ich tu je stale viac a viac...

librarian
25. nov 2016

@sibalka21 hej, nie je síce jediná, ale nejak sa proste drží u mňa v pamäti stupídnosťou tém. ...býva tu takých tém teraz fakt viac a myslím, že málokedy to nie je umelo vytvorená téma. ...potom sa už naozaj netreba čudovať, že si ľudia mimo MK robia z tunajších žien srandu, že sú to slepice bez mozgu (a pod.), keď tu natrafia na takéto diskusie. neuveria, že to tu nie je štandard a ukážka bežnej užívateľky.

beatrix85
25. nov 2016

Je možné, že existujú takéto úzkostné ženy? Už dopredu ľutujem to dieťa :(

candii
25. nov 2016

Ale toto nemyslis vazne vsak? Toto uz hranici s chorobou..

bluka2
25. nov 2016

Skus sa spytat u psychologa

rhiannon
25. nov 2016

No vsetky ta tu vysmiali a ja sa tiez vacsinou nad podobnymi otazkami usmejem, ale v tomto ta chapem. Mne sa to stavalo vzdy rano, cca od 7 mesiaca, ze som sa akoby samovolne natiahla tak ze ma az brucho rozbolelo. Bolo to cele skoro ako krc. Skoro sa to nedalo ovladat. Povedala som to doktorovi, ten na mna pozeral ako na svihnutu, tak som to potom netiesila. Ale bolo to neprijemne.

obsadenemeno
25. nov 2016

A este pisala ze jej spadla miska s popkornom a buchlo to, tak ci to neublizi babetenku?

lalia87
25. nov 2016

😂

librarian
25. nov 2016

@obsadenemeno to fakt? taký klenot mi unikol? doteraz u mňa viedli trblietky, ale toto znie lepšie. 😂

obsadenemeno
25. nov 2016

@librarian to asi bolo na najmama.sk ale ma tam rovnaky nick sa mi zda..... ten druhy bol gerlink..... ja len dufam, ze je to ta ista osoba, lebo pri pomysleni, ze ich moze byt viac, ma oblieva studeny pot....... a to som si uz myslela, ze som z prace odolna voci takymto "skvostom".......

luzzia
25. nov 2016

toto mi pripomenulo tu expertku s mixermi 😀

sunny8
26. nov 2016

Tehotenstvo nie je choroba a teda ponatahovat sa nemoze ublizit nikomu