icon

Nechránený sex na druhý deň cyklu

sabisabina123
3. apr 2018

Dobrý deň,viem že je to otrepaná téma ale dosť ma lepí a som v strese.S priateľom sme mali nechránený sex v 2.deň cyklu (cez menštruaciu) ,ale neurobil sa domňa.Moj cyklus trvá 29dní. Na 16-ty deň od pohlavného styku som si spravila tehu test a bol negatívny.Myslíte ze som robila test skoro alebo mozem byt tehotna? Za kazdu odpoved dakujem. Dieta si momentalne nemozem dovolit

monane
3. apr 2018

máš aj nejaké príznaky? 🙂

sabisabina123
autor
3. apr 2018

Neviem ,mam dva dni pred menštruáciou a mám stále chuť na sladke a oblubené jedlá inak nič

gabika20
3. apr 2018

a prečo si si robila test? máš nejaké príznaky?..cez menštruáciu je málo pravdepodobné že otehotnieť ale nie nemožné..no ak sa urobil mimo teba tak nemôžeš byť tehotná..

sabisabina123
autor
3. apr 2018

@gabika20 mam len chuť na sladke a oblubene jedla inak nič,robila som si test aby som sa upokojila ale nepomohlo to napriek tomu že bol negativny, on sa v ten deň vobec neurobil ani pred ani po sexe,ide o ten test ,nerobila som ho skoro?

meandbaby
3. apr 2018

Nie si tehotna, neboj sa

sasa1983
3. apr 2018

@sabisabina123 a prečo si ho neurobiš znova?veď pre svoj pocit. Keď budeš na 2 testy s latenciou pár dní od seba negatívne a ani nepredpokladás, že by si bola tehotná, tak ozaj nebudeš. ..

asia83
3. apr 2018

@sabisabina123 Test=vyhodené peniaze. Počkajte na menštruáciu, ak nepríde dva týždne, choďte ku gynekológovi.

lilyianka
3. apr 2018

@sabisabina123 zbytocne nervacis, pretoze ste mali styk na 2dc a pritom sa do teba neurobil....a chut na sladke mam aj ja vzdy pred ms....takze klud

lolilata
6. apr 2018

taky by som radšej počkala na menštruáciu to je taká istota

meandbaby
6. apr 2018

Tehotna na druhy den MS nemozes byt, ak tak na 5ty a to len vzacne vynimky