Necítim tehu príznaky. Vadí to?
ahojte chcem sa maminiek opytat ci nevadi ze som niekde v 6 tt a bolo mi asi dva dni nevolno ale nezvracala som, trochu ma bolia prsia ale uz mi nie je nic. citila ste sa tak niektora?
ja som nikdy nemala príznaky tehotenstva.mne nebolo ani raz zle,ani som nezvracala /keď nerátam to,keď ma niekto "nakazil" črevnou virózou,vtedy som prevracala celú noc,ale to už som bola v pokročilom štádiu/.prsia ma tiež neboleli.ani chute som nemala iné,ani zvláštne ako inokedy.mne len proste meškala ms,tak som si spravila test,bol pozitívny.gynekológ tehotenstvo potvrdil.a potom som len pomalinky začala priberať,ale žiadne iné "tehotenské" príznaky som nemala 🙂
Ja som nemala absolutne ziadne priznaky, ani som neverila, ze som tehotna. 😀
uz vazne blbe otazky su tu. sa teste, ze vam nic neni.
Ja som v 5,.mesiaci a ani neviem, že som tehotná 😀 stále... Bruško ešte len začína pomaly vykúkať, ale stále som len jak dobre napapaná 😉
bud rada nieje to ic prijemne ked je ti spatne a denno denne objimas WC misu
na jednej satrane sa pripájam a veeelmi závidím.Mne bolo zle celý den a stále som vracala.Až 4 mesiace.Pri druhom babatku až krvou.To ma aj odradza od tehotenstva.Asi by som nebola schponá postarat sa o rodinku(2 deti🙂.Ale hovorí sa,že to je správne tehotenstvo a znamená to,že je všetko v poriadku.Ale podla mna sú to len rečičky.Takže si to uži a teš sa na babo🙂
Ahojko, tak ja som v 33 tt a stále sa necítim ako tehotná, takže v pohode 😉 Aj som sa bála zozačiatku, lebo o dve bábenká sme prišli a vyľakalo ma, že nepozorujem na sebe žiadne príznaky. Max. ma raz za 2 týždne trochu poťahalo v maternici a teraz trošku pobolievajú bedrové kosti, ale to je všetko....Keby som nepriberala, tak fakt ani neviem, že som tehu. 😉
Vazne sa mozes tesit ze ti nic nie je jasom prezvracala cele 4 mesiace a nic som skoro nejedla vysledok schudla som 7kg a skoro som skoncila v nemocnici na infuzkach vtedy som bola este v londyne a vazne nie je prijmne ked z metra kde je mrtne ludi ides s igelitovym sacikom pred ustami takze sa treba tesit ked ti nic nie je.
ja som do 8 mesiaca ani nevedela, že som tehotná... a aj potom mi bolo super, len už bolo bruško neprehliadnuteľné 😀
ja som nevedela že som tehu pri obcoh.keby mi nerástlo bruško tak neviem ani do 9mes.
My sme bábo plánovali,tak som len čakala kedy už víde pozit.test a človek sa viac sleduje,inak by som na to prišla asi až neskôr,kedže menzes som mávala normálne všelijako.Mne začalo byť zle až nejako po 13tt,ale niekomu nieje vôbec.Známa(dnes už má dospelé deti) prišla na to,že je tehu až asi v 4mesiaci 😀 takže asi tak 😉
ani mne nic nie je...okrem tych prs....prezivanie tehotenstva je individualne... nestrasuj 🙂 drzim palceky 🙂

nie nevadí , je to ešte skoro, a u kazdej zeny su ine príznaky , jedna ma všetky a druha ziadne , navyse aj kazde tehotenstvo je ine, nestresuj a uzívaj si ze ti nie je zle 😉 čo neni moze zachvílu príst 🙂