Nešla som na potrat
Dakujem maminkam ktore ma chapali a stali pri mne pri pomysleni na potrat,Zaroven dakujem maminkam ktore mi vynadali za tuto myslienku.Nechala som vsetko na pana boha, a veru ze sa stala neuveritelna vec.V den ked som, mala ist na potrat musela som utekat s 3rocnou dcerkou na pohotovost,odkial nas poslali na lozko.Myslim ze to takto chcela vysia moc.Takze na ceste je nase 4 dietatko a velmi sa tesim,depresia konecne opadla. 🙂
@aknel1985 Ano veru beriem to ako bozi zazrak.V zdy som verila v boha a vzdy primne a primojej rodine stal v dobrom aj vzlom,len ho prosim aby ma neopustat a doprial mne a mojej rodine jednu jedinu vec ZDRAVIE A VSDY ZDRAVIE.Ostatne sa da rukami nohami dosiahnut. 😀
@ninarigova aj my sme cakali neplanovane stvrte, tiez ma nemilo heglo ked som uvidela tie dve ciarky, a mala som uz 40 rokov 😒 ale na potrat by som nesla, ja nedokazem zabit svoje vlastne dieta.
maly uz ma skoro rok a robi nam uzasnu radost, tak mile a krasne dieta je to 🙂 🙂 🙂
Jeeeej,no vidíííís-parada🙂hrozne sa s tebou teším...dala si sancu žíť človiecikovi,ktory ti to isto odplatí.Aj ked nie hned po narodeni,ani mozno o rok,dva...ale trebars aj o 30rokov,ale uvidís ze z neho budes mat obrovsku radost.Aj ja som stala pred tymto rozhodnutím az mi je z toho teraz zle..a darovala som zivot druhykrat🙂no a dnes mi tu stvornozkuje nadherny špunticek,ktoreho vsetci nekonecne milujeme...
@ninarigova pripajam sa ku "gratulantom"...som doslova nadsena z takehoto rozhodnutia nasiaknuteho zivotom 😉 Naozaj ci su 3 alebo 4 deti...je to jedno...najdolezitejsie je zdravie...ziadna fraza ale zivotna pravda...vsetko ostatne pride a bude...v kazdom pripade drzim päste a fandim celej vasej uzasnej velkej rodine 🙂 ♥♡♥
@ninarigova tesim sa s tebou...momentalne cakame prve, ale tiez hceme viac
@ninarigova gratulujem 😉
@ranya Si zlata ,blahozelam k prvemu a drzim palce aby bolo viac, 😀
@jolinka Verim ze ano a este vo veku 40 ked uz sa vsetko upokoji v domacnosti,je uzasne mat urcite znovu deky cgavot v dome.Gratulujem 🙂

@ninarigova och neviem si ani predstaviť ako ta mamička čo ste ju stretli abola na potrat ako sa cíti.tá beznádej ,že už nič nemôže spraviť aby to vrátila späť.hrôza pomyslieť.aj ja som rada,že ste na ten potrat nešla.ja som mala problém otehotnieťamusí to byť úžasne otehotnieť len tak náhodou.možno si teraz omne niekto pomyslí,že otehotnieť nečakane nieje nič moc,ale ja by som bola hrozne šťasná keby som tak otehotnela