Neužívanie si sexu v tehotenstve

anonie
20. aug 2014

Precitajte si najprv cely moj prispevok a az potom ma posielajte na podobne zalozene temy .. dik 😉 Tak za prve. Mam zalozeny novy nick kedze sa hanbim pisat nieco take cez moj realny nick ktory je tak nejak celkom znamy tu na MK ... A teraz ku hlavnemu problemu .. Od zaciatku tehu je pre mna sex tabu. ale akoze ozaj tabu .. ze o tom som nechcela ani pocut .. A nemala som ziaden dovod ho odmietat lebo nevolnostami ani bolestami som netrpela .. Proste asi od toho 2-3 mesiaca som videla len malinku snahu u priatela ze chce sex a normalne som v duchu plakala ... Sex bol viacmenej ako povinnost .. Neskor ma to zacalo aj dost boliet .. Prestala som uplne vlhnut .. Partner to zo zaciatku chapal no presiel mesiac a on bol ''na sucho'' tak to zrazu prestal chapat a chcel nech skusime anal. to odmietam do teraz .. proste sa mi to hnusi ... Tak s analom nepochodil tak na druhy den sme kupili lubrikant kedze som nevhla a sex bol s lubrikantom .. AKO OKEJ .. namazana som bola riadne ale po chvilke to vo mne ako keby vyschlo alebo ja neviem a citila som ako keby to drel na sucho .. tak prestal a urazil sa na mna s tym ze si vymyslam ze ho odmietam a ze uz ma nepritahuje a nevie preco a bla bla .. Tak zacal nech ho vyfajcim .. Budem vam pripadat ako puritanka alebo proste dilina co nepozna nic ine len misionarsku polohu ale proste on bol moj prvy partner pred nim som nikdy nikoho nemala ani ziadnu sexualnu skusenost ani nic .. Takze som automaticky odmietla aj fajku .. neviem ci som vadna ale aj to sa mi hnusi .. Nechcem to a odmietam to do teraz a to som uz v 8 mesiaci tehu ... Nieje to tak ze sa mi hnusi partner ale proste neviem .. necitim sa na to bohuzial ... este sme mali nejake tie smiesne pokusi o sex ale vzdy ma to bolelo .. dokonca mavam pocit ze je to ako keby som mala znovu sex po prvy krat .. Snazim sa mu vysvetlit ze ma to ozaj boli ze je mi to neprijemne a bla bla .. tak jedine ako ho uspokojim je rukou .. som divna ja viem ale nejak sa nedokazem premoct a ani len vyskusat tu fajku .. A tak vlastne ani tu nejde o tu fajku alebo anal .. ale o klasicky sex .. VSADE na nete som citala ze mali chut ale nemohli, alebo mali chut a presexovali cele tehu, ja neviem ale ja do ziadnej kategorie nezapadam .. sex je mi normalne protisrsti .. vobec niesom nadrzana .. dokonca ani sama sa nerobim proste mi to nic nerobi .. partner ma napriklad oralne uspokojuje a ja mam pocit ako keby to ani nerobil mne .. nic necitim ..

evitka83
21. aug 2014

Frajerovi povedz nech si on vyskusa tehotenstvo s tymi hormonmi a potom nech sa uraza. Ja som tiez bola na tom podobne, ale ja som ani nemohla kvoli rizikovemu tehu, takze mi to az tak velmi nevadilo. Ale moj muz to chapal. A ked tebe je anal proto srsti, spytaj sa ho ze si to mozete vyskusat najskor opacne, ze mu tam strcis, umely kolik ty a ked bude z toho mat prijemne pocity, ze potom to vyskusas aj ty 😉 ja teda nie som puritan, som za kazdu srandu, ale hold nie vsetko v sexe je po chuti kazdemu. A tlacit do niecoho tehotnu babu s este vo vysokom stadiu tehu je podla mna az hyenizmus z muzovej strany. Chapem, ze ma chlapec medzi nohami tlaky, tak hold nech si ulavi sam, ked ty nechces. A tehotenstvo tiez nie je med lizat, ja som raz skoncila v nemocnici po sexe a moj chlap sam potom uz o tom nechcel ani pocut, aj ked mu to liezlo usami von. Skratka treba pocuvat svoje telo na co sa citis, na co mas chut a v prvom rade mysliet na svoju pohodu, lebo drobec vsetko vnima cez teba. Drzim palce

zdena12345
21. aug 2014

@anonie
takze za prve: vadna nie si, ja tiez nerobim v posteli veci ako anal a fajku- jednoducho je mi z toho na bliti🙂 a je nas viac, aj ked sa s tym mnohe nepriznaju🙂 hold ruka musela stacit kedze som bola od zaciatku na rizikovom (raz sme skusili a na druhy den cesta do spitalu)
za druhe: partner to musi jednoducho chapat. ved cakas jeho dieta a tiez by mu malo zalezat na tom ako sa citis aj ty. ty si ten kto je tu najviac obmedzeny- klby, chrbtica, zmena vahy, postavy, chute a nechute... a on CHUDACIK ma prezit iba odmietnutie sexu a je z toho hin- toto mu povedat. nech si uvedomi, ze ty si obmedzena ovela viac ale ze to robis pre dieta. jednoducho ti zmenilo hormony a hotovo. chlap s normalnym IQ to musi pochopit. ak su prenho hormony dolezitejsie, u mna by to bol koniec.
Moj ku koncu tehotenstva sam povedal, ze ako vysoko tehotna uz ani nejsom atraktivna ohladom sexu a naviac sa aj bal aby malemu neublizil. nikdy ma nenutil do sexu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre